26-årig tiltalt for grove fysiske og psykiske overgreb på kvinde

En 26-årig mand er tirsdag for retten i Aalborg. Han er anklaget for vold, voldtægt og psykisk vold mod en kvinde over en længere periode.

Der er tale om usædvanligt barske anklager, når en 26-årig mand efter planen tirsdag sætter sig på anklagebænken i Retten i Aalborg.

Ifølge anklageskriftet har manden udsat kvinden for adskillige voldelige overgreb, voldtaget hende, gjort hende ufrivilligt gravid og udsat hende for adskillige psykiske overgreb over en længere periode.

Overgrebene fandt ifølge anklageskriftet sted på adresser i henholdsvis Aalborg og Tylstrup i en periode fra juni til 9. december sidste år. Kvinden fik blandt andet lussinger, ligesom manden tog halsgreb, nikkede hende en skalle og kastede med en computer, så den ramte hende.

Psykisk vold og ydmygende kommentarer

På et tidspunkt mod slutningen af juli måned voldtog den 26-årige mand ifølge anklageskriftet også kvinden. Det skete på adressen i Aalborg.

Det fremgår af anklageskriftet, at manden systematisk udsatte kvinden for psykisk vold med en lang række ydmygende kommentarer, eksempelvis at hun var for tyk, at hun var billig, og at han ville sælge hende på gaden.

Ifølge anklagerne nægtede manden også kvinden at have kontakt med sin familie, og han kontrollerede hendes telefon for at sikre sig, at hun ikke havde denne kontakt. På toppen af det hele tvang manden også kvinden til hver måned at overføre alle sine penge til ham.

Fratog p-piller og gjorde offer ufrivilligt gravid

Det er politiets opfattelse, at manden på et tidspunkt fratog kvinden hendes p-piller med det resultat, at hun efterfølgende blev ufrivilligt gravid.

I den forbindelse mener politiet, at han i december sidste år ville tvinge kvinden til at få en abort, og han skal i den forbindelse have truet med, at ”han selv kunne sprætte hende op og tage barnet ud”.

Den 26-årige mand sidder varetægtsfængslet i sagen. Det fremgår ikke før sagens start, hvordan han forholder sig til politiets anklager.


Seneste nyt

fra Nordjylland