Foto: Kim Haugaard / Ritzau Scanpix

29-årig stukket i maven med kniv på bosted

En 43-årig mand fremstilles torsdag i grundlovsforhør sigtet for at have stukket en 29-årig mand i maven med en kniv under et skænderi på et bosted i Tylstrup.

Det er formodentlig uoverensstemmelser mellem to beboere på et bosted ved Tylstrup, der onsdag aften udviklede sig til håndgemæng og i sidste ende førte til, at en 29-årig mand blev stukket i maven med en kniv. Det fortæller Martin Rolighed, der er politikommissær ved Nordjyllands Politi. 

Nordjyllands Politi har anholdt og sigtet en 43-årig mand i sagen. Begge mændene er beboere på det bosted, hvor knivstikkeriet fandt sted i tidsrummet efter klokken 22 onsdag aften.

Læs også Grundlovsforhør: 29-årig mand hentet til Danmark fra Litauen til fremstilling

- Det er formentligt almindeligt uvenskab, der har startet det op. Vi er ikke bekendt med et andet motiv endnu, men det er tidligt i efterforskningen, siger Martin Rolighed. 

Nordjyllands Politi har endnu ikke haft lejlighed til at afhøre den 29-årige mand, der blev stukket i maven, da han stadig er indlagt til operation. Politikommissær Martin Rolighed oplyser, at mandens tilstand er stabil. 

Den 43-årige formodede gerningsmand skal fremstilles i grundlovsforhør onsdag klokken 12.30 i byretten i Aalborg.