AaB skuffer igen

Bemærk: Artiklen er mere end 30 dage gammel

Det er sjældent, at man hører pibekoncert og buh-råb fra AaB's ellers så trofaste fans, men de over 7000 tilskuere der var troppet op på Aalborg Portland Park søndag eftermiddag, kunne ikke skjule deres utilfredshed, da kampen blev fløjtet af, og der stod 0-0 på måltavlen.

Det var endda tæt på, at det gik helt galt for hjemmebaneholdet. I anden halvleg havde Allan Sousa fra Vejle muligheden for at ødelægge søndagen helt og aldeles for aalborgenserne. Han fik en stor chance, men han trådte i bolden, så det blev ikke til en scoring.

Kommende AaB-spiller

Det kunne ellers have været sjovt at se, hvordan reaktionen havde været, hvis netop Allan Sousa havde scoret. AaB har nemlig skrevet kontrakt med Vejle-spilleren fra næste sæson, men de slap for ydmygelsen i denne omgang.

Det blev en målløs kamp, og det har AaB kun sig selv, de kan takke for. Det lykkedes aldrig for dem at dirke Vejles kompakte forsvar op, og det var da også på en dødbold, at AaB fik sin største chance i anden halvleg, men Ivar Fossums ellers så flot placerede frispark prellede af på stolpen.

Det var mildest talt slukørede og skuffede AaB spillere, der traskede ud af banen efter kampen.

Inden spillerunden er færdigspillet, har AaB indtaget en fjerdeplads, men der skal andre boller på suppen, hvis den placering skal fastholdes.

Næste kamp er på udebane mod OB, inden Brøndby venter i næste hjemmekamp. Så må vi håbe, at de over 7000 tilskuere kommer igen, og at der ikke er behov for endnu en pibekoncert.

Efter kampen fik kommentar fra kampens bedste AaB-spiller Louka Prib.