AaB-veteran takker fans: - Vi rejser os igen

Backen Jakob Ahlmann vil være med til at bringe AaB tilbage i Superligaen - hvis der er plads til ham.

Det gjorde ondt på både fans, spillere og den øvrige stab, da AaB lørdag eftermiddag tabte til Silkeborg IF og for første gang nogensinde rykkede ud af Superligaen.

Efter kampen talte TV2 Nords reporter med en tydeligt bevæget Jakob Ahlmann. Nedrykningen var svær at kapere for den 32-årige back fra Brønderslev, som har spillet for AaB i hele sin professionelle karriere.

Sådan har han det stadig små to døgn efter, det blev en realitet, at AaB i næste sæson er at finde i 1. division.

- De seneste dage har været hårde. Hele sæsonen har været en kamp mod nedrykning. Et opslidende år med frustrationer, vrede og skuffelse. Men også en sæson med kærlighed, sammenhold og alt hvad AaB bærer med sig, skriver Jakob Ahlmann på Twitter, hvor han takker klubbens trofaste fans.

- Selvom det så håbløst ud, var I alle bag os. Vi klarede den ikke, men vi gav alt.

- Vi rejser os igen

Venstrebacken står noteret for over 300 kampe i AaB-trøjen, og han er klar til at spille flere, hvis klubben ønsker det.

- AaB rejser sig igen. Vi rejser os igen. Hvis der bliver plads til mig, vil jeg stadig bære trøjen med stolthed. Det bør vi alle gøre. Vi stod der sammen i 2014, så det gør vi også nu. Tak, lyder beskeden fra Jakob Ahlmann.

AaB har været en del af landets bedste række siden 1987 og har vundet fire danske mesterskaber i den periode.

Se TV2 Nords interview med Jakob Ahlmann efter lørdagens kamp:


Seneste nyt

fra Nordjylland