LIGE NU:

Aalborg-firmaet NOVI Innovation indgår forlig i strid om Gomspace-aktier

Investorselskabet 2013 A/S fra Holstebro indledte i efteråret 2018 en retssag mod Aalborg-firmaet NOVI Innovation A/S på grund af en tvist mellem parterne vedrørende aktier i nanosatellitselskabet nordjyske GomSpace. Parterne har nu indgået en forligsaftale, der indebærer, at søgsmålet ophæves.

Det er en god dialog mellem formand i Investorselskabet 2013 Martin Nygaard Christoffersen og administrerende direktør i NOVI Henrik Lundum, der har banet vej for den forligsaftale, parterne nu har underskrevet.

- Vi har i dag indgået et forlig, der gør, at vi nu kan se fremad og fortsætte det gode samarbejde omkring vores fælles selskab BOREAN Innovation A/S, siger Martin Nygaard Christoffersen, formand i Investorselskabet 2013 A/S.

- Forliget er indgået efter konstruktive forhandlinger mellem parterne og sikrer dermed, at vi alle kan fokusere 100 procent på at hjælpe Boreans porteføljeselskaber på vej mod selvstændighed og nye investorer, kommenterer Henrik Lundum, administrerende direktør i NOVI A/S.

Parterne ønsker derudover ikke at udtale sig om yderligere detaljer i indgåede forlig.