Både sejr, nederlag og masser af mål: Sådan gik det de tre nordjyske fodboldklubber

Der er ikke længe til at sæsonen er nået sin ende.

Dog skulle alle tre nordjyske klubber i aktion i sæsonens andensidste runde.

AaB gæstede Kolding, Hobro IK tog imod Sønderjyske hjemme, og Vendsyssel FF bød velkommen til FC Fredericia.

AaB-sejr

AaB havde egentlig ikke meget at spille for, når man kigger på tabellen. Aalborgenserne har nemlig allerede sikret sig en plads i Superligaen i den kommende sæson.

Alligevel kunne AaB-spillerne godt trænge til endnu en sejr, efter man inden sikringen af oprykningen tabte mange kampe.

Derfor var det også til stor glæde for både klubben og de medrejsende fans, da Kasper Jørgensen sparkede bolden i nettet til 1-0 på et frispark.

Dog var glæden kort, da holdkammerat og anfører Rasmus Thelander små 10 minutter efter hjalp hjemmeholdet med at få udlignet til 1-1 på et selvmål.

Navnet Jørgensen skulle vise sig at gå igen i kampen, og ikke blot to gange men tre.

I anden halvleg fik den målfarlige Mathias Jørgensen nemlig bragt aalborgenserne tilbage i front med sit mål til 2-1.

Og blot to minutter senere var han igen at finde på pletten, da han fik udbygget føringen til 3-1.

Hjemmeholdet var dog ikke helt færdige med at lave mål.  Paul Ngongo fik nemlig reducerede til 2-3 i det 67. minut.

Det blev kampens endelige resultat, og derfor tog AaB-spillerne altså hjem med en sejr i bagagen.

Hobro-uafgjort

Hobro IK tog imod de andre oprykker til Superligaen - nemlig Sønderjyske.

Og her fik nordjyderne noget at se til, selvom en plads i Superligaen allerede var i hus.

Der gik nemlig blot et minut, før Ivan Nikolov bragte gæsterne foran med 1-0. En føring, som man holdt til pausen.

Det varede dog ikke ved længe i anden halvleg.

Her fik Frederik Christensen nemlig pludselig bombet Hobro i front med to hurtige mål med blot to minutters mellemrum.

Oprykkerne var dog ikke tilfredse med et nederlag, og med godt og vel 10 minutter igen fik Troels Kløve udlignet til 2-2, hvilket også blev kampens endelige resultat.

Vendsyssel-nederlag

Vendsyssel tog imod Fredericia, som lå placeringen over vendelboerne inden kampstart med et enkelt point.

Selvom der ikke faldt mål før sent i første halvleg, så var det ikke i hjemmeholdets favør, da scoringen endelig fandt sted.

Det var nemlig Anders Dahl, der bragte Fredericia på 1-0 få minutter før pausefløjtet.

I anden halvleg begyndte gæsterne, hvor de slap.

I det 61. minut fik man bragt sig yderligere foran med 2-0, da Eskild Dall sendte bolden i nettet.

Fire minutter senere fulgte Lundrim Hetemi trop og udbyggede føringen yderligere til 3-0.

Med små 10 minutter igen fik Mads Greve dog Vendsyssel på måltavlen med sin scoring til 1-3, men tre minutter inde i overtiden udbyggede Patrick Egelund gæsternes føring til 4-1, hvilket blev kampens endelige resultat.