Borgmesterkontoret i Aalborg flytter til Storvorde

Arkivfoto. Foto: TV2/Nord

Hele ugen bliver Aalborg Kommune drevet fra Storvorde, når borgmester Thomas Kastrup-Larsen og hans nærmeste stab flytter kontoret.

For fjerde gang rykker Thomas Kastrup-Larsen ud af de velkendte lokaler på Boulevarden 13 i Aalborg for at flytte ind i en af kommunens andre byer. Denne gang er det Tofthøjskolen i Storvorde, som kommer til at huse borgmesteren.

Frem til fredag skal Thomas Kastrup-Larsen og hans stab besøge lokale institutioner og virksomheder - og snakke med de lokale i Storvorde.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er altid en stor og lærerig oplevelse, som giver mig mulighed for at møde borgerne, dér hvor de færdes og har deres hverdag, siger socialdemokratiske Thomas Kastrup-Larsen.

Læs også Borgmesterkontoret i Aalborg flyttes

I Aalborg Kommune bor der i alt 211.933 indbyggere. 116.296 af dem bor i selve Aalborg. Til sammenligning er der 7.796 indbyggere i Storvorde, viser en befolkningsstatistik, som kommunen har udarbejdet på grundlag af oplysninger fra Sundhedsstyrelsen.

I løbet af ugen kan borgerne møde op til Åbent Borgmesterkontor og tale med borgmesteren om, hvordan Storvorde skal udvikles i fremtiden. En fremtid, som borgmesteren mener er lys:

- Der sker rigtig meget i kommunens sydøstlige del, og jeg tror virkelig, at tingene kommer til at tage fart, når det nye supersygehus står færdigt i 2020. Forhåbentlig får det en positiv betydning for Storvorde og de øvrige omkringliggende byer, siger Thomas Kastrup-Larsen.

Tidligere har borgmesterkontoret været i Nibe, Hals og Aalborg Øst.

Læs også Borgmesterkontoret flytter til Nibe

Forsiden lige nu