Foto: Mette Kristensen

Cheftræner i AaB: Vi sulter efter en sejr

En sejr til AaB kræver både mod og sammenhold, lyder det fra cheftræner Morten Wieghorst.

AaB-træner Morten Wieghorst erkender, at han er under pres for at vinde en kamp, og at både han og spillertruppen håber, at den første sejr kommer fredag aften, når de gæster AC Horsens. Klubben er efter resultatet 1-1 hjemme mod Hobro uden sejr efter fem kampe af den nye sæson, og det er kun blevet til tre sejre i 18 ligakampe i 2017 under Morten Wieghorsts ledelse.

- Vi er om muligt endnu mere sultne efter en sejr nu, end vi var i mandags, men vi er også klar over, at vi møder et Horsens-hold, der har fået en flot start på sæsonen. De har formåetmed hårdt arbejde og gode præstationer at føre de positive tendenser videre, fortæller Morten Wieghorst.

Læs også Forvandlet Hobro-mandskab reddede æren i Aalborg

Cheftræneren mener, at der både skal mod og sammehold til i AaB-truppen, hvis de skal have en sejr.

- Vi møder i morgen et hold, der har vundet sine første to hjemmekampe. Vi skal via en fokuseret indsats have tippet kampen over på vores præmisser og derfra flytte bolden hurtigt, lyder det fra Morten Wieghorst, der efter torsdagens træningspas har udtaget følgende 19 spillere:

Nicolai Larsen, Jakob Ahlmann, Jakob Blåbjerg, Kristoffer Pallesen, Rasmus Würtz, Jannik Pohl, Edison Flores, Jakub Sylvestr, Magnus Christensen, Rasmus Thellufsen, Marco Meilinger, Kasper Risgård, Filip Lesniak, Nikolaj Lyngø, Frederik Børsting, Robert Kakeeto, Kasper Pedersen, Bardhec Bytyqi og Jacob Rinne.

Læs også AaB køber svensk målmand i Gent