LIGE NU:

DAT ombooker Norwegian-passagerer

Skulle du have rejst med Norwegian i november på ruten mellem Aalborg og København? DAT kommer passagererne til undsætning, der ellers stod med en ugyldig billet.

Efter Norwegian offentliggjorde, at de henstillede deres ruter fra Aalborg Lufthavn, har der været stor forvirring omkring de allerede købte billetter på de nedlagte ruter.

Efter flere henvendelser fra Norwegians passagerer der var kommet i klemme med en købt billet, har flyselskabet DAT valgt at ombooke passagererne, så de kan beholde billetten og blot flyve med DAT i stedet for Norwegian.

- Vi har besluttet, at alle berørte passagerer i perioden fra d. 18. november og fremover kan rejse med DAT til dagens bedste pris, fortæller administrerende direktør ved DAT Jesper Rungholm i en pressemeddelelse og fortsætter: Såfremt de berørte passagerer ikke kan finde en billet på vores hjemmeside, der matcher prisen, de havde med Norwegian, kan de kontakte vores kundeservice.

På den måde sikrer de sig, at alle kan få den bestilte rejse. Ombookingen sker ved, at man bestiller en ny billet gennem DAT og efterfølgende får den gamle billet refunderet.