Efterårsferie i Aalborg ZOO: - Vi skovler lort!

Efterårsferien betyder masser af aktiviteter i Aalborg ZOO. Blandt andet kan besøgende børn snuse til livet som dyrepasser i parken.

Man skulle måske ikke akkurat tro det. Men en efterårsferiedag i Aalborg ZOO kan sagtens inkludere en skovl og kilovis af elefantefterladenskaber. Flere dage i efterårsferien har parkens dyrepassere budt besøgende børn indenfor i elefantanlægget, hvor de har kunnet give en hånd med i arbejdet med at muge ud og derefter gemme godbidder til elefanterne rundt om i anlægget.

- De synes jo, at det er så fedt at komme bag kulisserne og prøve at løfte en elefantlort. Den ser nemlig ikke så tung ud, men den kan faktisk veje op til 20 kilo, fortæller Marianne Reetz, dyrepasser ved Aalborg ZOO.

Det har været fast tradition i flere år i Aalborg ZOO, at der er lidt ekstra aktiviteter på programmet i efterårsferien. Også på feriens sidste dag er der masser af børn og deres forældre, som kigger forbi elefantanlægget.

Men det er først efter der er blevet muget ud og gemt godbidder både over og under jorden, at de besøgende kan få et glimt af parkens tre elefanter. De tonstunge elefantdamer er nemlig forsvarligt lukket inde i elefanthuset, mens aktiviteterne er i gang udenfor.

Se reportagen fra dagens aktiviteter i Aalborg ZOO i toppen af artiklen.


Seneste nyt

fra Nordjylland