Endnu et nederlag til EH Aalborg

EH Aalborg spillede til aften ottendedelsfinale i Santander Cup på hjemmebane mod Nykøbing Falster. Aalborg måtte dog sande et nederlag og tabte med 21-24.

EH Aalborg spillede her til aften ottendedelsfinale i Santander Cup på hjemmebane i Nørresundby Idrætscenter. EH Aalborg spillede mod Nykøbing Falster, der var for stor en mundfuld for hjemmeholdet.

Efter en start, hvor begge hold lavede fejl fik Nykøbing Falster gang i spillet og spillede sig foran til 13-6 på måltavlen i Nørresundby Idrætscenter. Ved pausen var EH Aalborg bagud med 10-15, og holdet formåede ikke at vende dette resultat til en sejr.

I starten af anden halvleg scorede Nykøbing Falster fem hurtige mål og øgede dermed forspringet til 20-10.

Gæsterne fra Nykøbing Falster spillede sig uden problemer til sejr på 24-21 og dermed til en kvartfinale i Santander Cuppen.

Line Berggren Larsen blev EH Aalborgs topscorer i aftenens kampen med seks mål.

EH Aalborg skyder HTH-Ligaen i gang med kamp på udebane mod TTH Holstebro torsdag d. 29. august.