LIGE NU:

Fodbold-ildsjæl fra Nørresundby hædret af DBU

Lørdag aften kunne Nørresundby FB tage hjem fra DBU-møde i Herning med to priser.

Nogle sportspriser bliver uddelt for rullende kameraer - som for eksempel når racerkører Tom Kristensen bliver optaget i Sportens Hall of Fame.

Andre sportspriser bliver uddelt foran mindre forsamlinger, men det gør dem ikke mindre betydningsfulde. Det gælder også de to priser, Nørresundby FB lørdag modtog for deres arbejde med ungdomsafdelingen og uddannelse af trænere. 

Priserne blev uddelt på DBU Jyllands Delegeretmøde i MCH Herning Kongrescenter, og her måtte klubbens udsendte, John Kiil, på scenen hele to gange. Det var dog kun den ene af priserne, han var forberedt på, at han kunne få med hjem.

John Kiil havde nemlig selv indstillet Nørresundby FB til DBU Jyllands Uddannelsespris - en pris, klubben fik for at gøre en stor indsats for at uddanne og udvikle sine trænere. Klubben bruger nemlig mindst 100.000 kroner årligt på at uddanne deres trænere. Med prisen fulgte 10.000 kroner til klubben på solsiden, som er øremærket mere trænerudvikling.

Blæksprutte-indsats

Men hvad John Kiil til gengæld ikke var forberedt på, var, at han blev tildelt DBU Jyllands Ungdomslederlegat med den begrundelse, at han leverer en imponerende og engageret indsats med børne- og ungdomsafdelingen i Nørresundby FB.

quote Han er fuldstændig uvurderlig. Han er god for 10 ledere.

Thomas Bunch Jensen, klubformand

- Alle, som kommer på Nørresundby FB’s to anlæg, kender til John Kiil. Det er nemlig meget sjældent, der går en dag, hvor han ikke er at finde banerne og i klublokalerne, lød en del af begrundelsen for indstillingen.

Blandt dem, John Kiil støder på i klubregi, er klubbens formand, Thomas Bunch Jensen, og ungdomsleder, Bent Godtberg. De to mener, at John Kiil er den helt rigtige modtager af DBU Jyllands Ungdomslederlegat.

- Han er fuldstændig uvurderlig. Han er god for 10 ledere. Han er indbegrebet af en ildsjæl og en dygtig leder, siger Thomas Bunch Jensen og bliver bakket op af klublederen, Bent Godtberg:

- Han er den blæksprutte, man jævnligt taler om. Han har otte arme, hvor vi andre har to.

John Kiil modtog sammen med DBU Jyllands Ungdomslederlegat en fodboldrejse for to til en udekamp med herrelandsholdet. 

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

hul (1)

play Charlottes hus har hul i muren: Nu vil kommune genhuse hende

310721 Vildsundbroen

play Broklap faldt ned: Nu er fejlen fundet

20210412-181351-L-1920x1279we

play De stikker og stikker: 75 procent af alle nordjyder er vaccineret

strejke 1

play 53 sygeplejersker skal undværes i Brønderslev: - Det er tæt på den samlede flok

Til forsiden

Til forsiden