Ikonisk nisse takker af: Pyrus optræder i Aalborg for sidste gang

Den kendte nisse optræder lørdag i Aalborg Storcenter for allersidste gang.

Alletiders nisse spiller på sit sidste vers. 

Skuespilleren bag Pyrus, Jan Linnebjerg, er nemlig i gang med sin endelige turné. 

Derfor er det sidste gang, at man kan opleve den gennem årtier elskede figur på centertorvet i Aalborg Storcenter, hvor han optræder lørdag 3. december klokken 12.

- Jeg håber, at rigtig mange vil komme og hjælpe med at fejre Pyrus og fortælle ham, hvor fantastisk dejlig vi alle sammen synes, han er. Pyrus er indbegrebet af jul, hygge, sjov og ballade, og han har i den grad spredt juleglæde hos tre generationer af børn og deres forældre, fortæller Niels Adolfsen, der er Center Manager i Aalborg Storcenter.

Vist igen i år 

Ud over et visit til Aalborg Storcenter er det også muligt igen i år, at se Pyrus i sit tv. 

- Julekalenderen ”Alletiders jul” med Pyrus bliver igen i år vist på TV 2, så vi regner med, at der kommer en masse af glade børn, for at synge med på alle de populære sange og opleve en af de største julehelte, vi har herhjemme, fortæller Niels Adolfsen.

Efter showet vil der være mulighed for at få en selfie med Pyrus. Normalt har Pyrus sat 30 minutter af til selfies, men Aalborg Storcenter har været så heldig at få en hel time med ham.

Jan Linnebjerg har medvirket som Pyrus i fire julekalendere og i én Pyrus-film, og er for mange blevet indbegrebet af dansk julehygge.


Seneste nyt

fra Nordjylland