Seneste nyt:

Læsø skød Kiel og Landin i knæ

Aalborg Håndbold rejste sig torsdag aften med en sejr på 35-33 over tyske storhold THW Kiel.

Nikolaj Læsø blev den helt store spiller, da Aalborg Håndbold tog i aften en stor skalp og vandt over det tyske storhold THW Kiel. Og helt fortjent blev det kampens spiller Nikolaj Læsø der hamrede bolden og kampens sidste mål forbi en sagesløs Niclas Landin i det tyske storholds mål til slutresultatet 35-33. 

En fantastisk kamp i en total udsolgt Gigantium Håndboldarena med 5000 tilskuere, der stod i flere minutter efter slutfløjtet og klappede Aalborg Håndbolds spillere fra banen.

Forsvarsspil af høj klasse

Med ni scoringer blev Nikolaj Læsø efter kampen kåret til banens bedste spiller.Men ikke nok med det... Læsø spillede igen en storkamp i forsvaret i savnet af fire-fem stamspillere, der er ude med skader i øjeblikket. Nikolaj Læsø har virkelig vist, at  han også mestrer forsvarsspil af høj klasse

Niclas Landin erkendte efter kampen, han selvfølgelig var skuffet over der blev scoret 35 mål mod hans hold, men han er ikke overrasket over, at Aalborg Håndbold er så stærkt spillende.

Pavestolt træner

Træner Steffan Madsen var pavestolt over sejren og især over, at hans hold rejste sig efter to nederlag i træk. Først til Kiel på udebane i Champions League for en ugen siden og sidst nederlaget til bundholdet Ribe Esbjerg i den hjemlige liga i lørdags

Nu venter en ny storkamp og fantastisk kulisse lørdag eftermiddag, når Aalborg Håndbold møder ligaens nummer ét, GOG Odense, i Gigantium. Igen med en total udsolgt arena, så det lugter af en ny stor håndboldoplevelse  

Reaktioner efter kampen

- Det er jo sindsygt fantastisk, at vi kan måle os med nogle af de bedste i verden, lød det fra Nikolaj Læsø efter kampen.

- Vi har ledt efter en stor skalp, og den fik vi i dag. Jeg er stolt på hele organisationens vegne, siger træner Steffan Madsen efter kampen.

Det var ikke en god dag for Kiel, erkender holdets danske målmandsstjerne Niclas Landin.

20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

def_thumb,50_percent

play Børglum Kloster åbner for de private stuer

20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

Til forsiden

Til forsiden