Seneste nyt:

Lotteriheld forfølger boghandler

Gennem det seneste halvandet år har han solgt kuponer med gevinster i millionklassen til fire kunder fra butikken i Nørresundby.

Der er øget trafik i Michael Clausens boghandler, men det er ikke bøger, de nye kunder er på udkig efter. De er derimod kommet for at købe lotterikuponer, og det er der en ganske særlig grund til. 

For godt 14 dage siden kunne boghandleren endnu en gang ringe og fortælle en af hans kunder, at personen var blevet millionær. 

quote - Det er jo helt vildt, at det sker det samme sted. Det burde ikke kunne lade sig gøre. Jeg tror også, at lotterierne siger, at det er helt usandsynligt, at den samme forhandler har så mange millionærer på så kort tid.

- Michael Clausen

Fire milliongevinster på halvandet år

Den seneste millioncheck er 14 dage gammel og blev vundet på landbrugslotteriet. De foregående tre milliongevinster, som var fra Varelotteriet, hænger som bevis i loftet i form af kæmpe checks.  

- Jeg tror bare, at det er lykkens sted det her. Vi spiller jo alle sammen for at have en chance for at være den heldige. Jeg tror måske bare, at man er endnu mere heldig lige her i min butik, siger han.

Det er det fedeste

Det er Michael Clausen selv, der ringer til de heldige vindere og overbringer nyheden, når nogen har vundet.

- Det er noget af det fedeste ved at være boghandler og spilforhandler. Når man kan gøre nogen glade ved at give dem sådan et lille opkald, siger han og fortsætter: 

- Ofte så er der lige ti sekunders stilhed, og så siger de, 'det er løgn', eller 'du tager pis på mig', og så må jeg jo forklare pænt og roligt flere gange, at det gør jeg altså ikke, og at den er god nok, siger han. 

Hvornår den næste milliongevinst udløses i boghandlen i Nørresundby, tør Michael Clausen ikke spå om, men han har i hvert fald forberedt sig. 

-  Jeg kan sige, at jeg har købt otte lodsedler, så jeg håber, at det er mig selv, jeg ringer til næste gang, siger Michael Clausen. 

De fire milliongevinster er vundet 17. april 2020, 13. maj 2020, 11. juni 2021 og for godt 14 dage siden.


20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

def_thumb,50_percent

play Børglum Kloster åbner for de private stuer

20211127-175022-L_11Mb

play Det var nærmest tyveri, sagde landsholdsstjernen efter uafgjort i topbrag

laura

play Åbent hus-arrangement får gymnasieelever i skole på en lørdag

20211127-100945-L_5Mb

Morten fra Brovst fanget i corona-kaos i Amsterdam

Til forsiden

Til forsiden