Seneste nyt:

Mand efterlyses for brandstiftelse

Nordjyllands Politi efterlyser en mand, der natten til onsdag mistænkes for at have sat ild til en parasol i centrum af Aalborg.

Overvågningsbillederne af en ukendt person, der natten til onsdag den 27. juli omkring klokken 03.00 satte ild til en parasol, deles nu af Nordjyllands Politi. 

Det sker i håbet om, at offentligheden kan identificere manden. 

- Der er tale om en grov sag, som vi tager meget alvorligt, siger politikommissær Carsten Straszek. 

Det er i baggården bag restauranten La Locanda, at der er blevet sat ild til en parasol. Overvågning fra området giver et billede af den mistænkte.

- Branden blev hurtigt opdaget og slukket, men det er vores umiddelbare vurdering, at der kunne have været menneskeliv i fare, hvis ilden havde fået lov at udvikle sig, siger Carsten Straszek.

Skærpet tilsyn i området

Manden beskrives som 40-50 år gammel, lys i huden, spinkel til almindelig af bygning og cirka 185-190 cm. høj. Han har mørkt, kort hår med 'måne' og skægstubbe.

Den mistænkte var iført blå vindjakke, lange bukser, sneakers med skrå striber på siderne, og så havde han medbragt en stor, mørk rygsæk og en taske.

- Vi har indsat ekstra patruljer i området, der holder skærpet tilsyn, og der efterforskes intensivt med henblik på at udfinde gerningsmanden, siger politikommissær Carsten Straszek.

Hvis man kender den mistænkte mand eller har oplysninger i sagen, bedes man ringe til Nordjyllands Politi på 114.