LIGE NU:

Mikkel Hansen får en god start på sin kommende hjemmebane

De danske håndboldherrer og Mikkel Hansen storsejrede søndag i returkampen i EM-kvalifikationen i Gigantium. Det var første gang siden skiftet til Aalborg Håndbold, at Mikkel Hansen officielt kunne træde ind på sin fremtidige hjemmebane.

Mikkel Hansen skal inden længe skifte Paris ud med Nordens Paris. Aalborg.

Efter at have spillet i 10 år for den franske topklub Paris Saint-German vil Mikkel Hansen til næste sommer skulle bytte Stade Pierre de Coubertin og Paris ud med Gigantium i Aalborg, når han skal tørne ud for de forsvarende danmarksmestre, Aalborg Håndbold.

Selvom søndagens landskamp uden publikum ikke afspejlede de rammer, der forventes til sæsonen i 2022, hvor Mikkel Hansen vil træde til, så skræmte synet af den nye hjemmebane ham ikke.

- Aalborg er jo altid et dejligt sted at spille, og normalt også et meget velbesøgt sted med masser af tilskuere. Og så er det en by, der er meget interesseret i håndbold, siger Mikkel Hansen.

Det er ikke bare Hr. hvem-som-helst, der kommer til Nordjylland. I sin glorværdige karriere har Mikkel Hansen vundet alt fra EM, VM til OL, mens han hele tre gange er blevet kåret til verdens bedste håndboldspiller. Fra 2022 skal han så vise sine talenter i den nordjyske topklub.

- Det er en klub med masser af ambitioner. Det er en klub, som gerne vil tage det sidste skridt i Champions League i forhold til at komme til Final4. På den måde matcher de meget godt med mig som person, siger Mikkel Hansen.

På trods af at Mikkel Hansen er fyldt 33 år, så har den hårdt skydende venstre back vist, at han stadig kan holde et højt niveau. I januar var han med til at vinde VM-guld i Egypten, hvor han ligeledes blev kåret til turneringens bedste spiller. Et højt niveau, som han også kommer til at tage med til Aalborg Håndbold, det mener TV2 sports håndboldekspert Bent Nyegaard.

- Selvom Mikkel Hansen har alderen til at gå en lille smule ned ad bakke, så tror jeg slet ikke, det kommer til at ske. Det bliver en forbedret udgave af Mikkel Hansen, vi kommer til at se, forklarer Bent Nyegaard.

I søndagens EM-kvalifikationskamp i Gigantium var der heller ingen slinger i valsen for Mikkel Hansen. Med fire mål og fire assists viste han sin kommende hjemmebane, at de godt kan glæde sig til hans ankomst.

- Jeg tror ikke, man skal være nervøs for, om jeg kan holde samme høje niveau i Aalborg, siger Mikkel Hansen.