Musikprogrammet til årets karneval er klar

Aalborg Karneval har præsenteret de musikere, der skal spille op til fest i Kildeparken til Aalborg Karneval.

Nordeuropas største karneval bevæger sig igen gennem Aalborgs gader den 25. maj, og det arrangement går som bekendt ikke stille for sig. 

Når de forskellige optog med udklædte har travet gennem Nørresundby og Aalborg, så rammer festen Kildeparken, hvor der bliver spillet op til fest ud på aftenen. Og nu er musikerne, der skal spille på scenerne præsenteret. 

Der er tale om de svenske kunstnere AronChupa og Vigiland. Sidstnævnte spillede også til Aalborg Karneval ved 2018-udgaven. Derudover kommer Brandon Beal, Faustix, Snavs, Navid, Djämes Braun og Bro, der i 2018 udgav megahittet 'Sydpå'. 

- Igen i år går Vigiland på sidst på aftenen og afslutter således perlerækken af superaktuelle kunstnere, som spænder over både popmusik, tramp og EDM. Den diversitet glæder vi os meget til at præsentere for vores karnevalister, fortæller Mette Bugge, der er formand for Foreningen Aalborg Karneval, som arrangerer karnevallet. 

Når hovednavnene ikke selv indtager scenerne i Kildeparken, så vil andre knapt så kendte, lokale DJs styre festen.

- Og netop det store lokale samarbejde sætter vi fokus på, fordi den lokale opbakning simpelthen er helt fantastisk. Selv om vores lokale DJs ikke er kendt i samme skala som de etablerede navne, så er de helt fantastiske på scenen, fordi de kan gribe en stemning og få folk med, fortæller Kresten Thomsen, der daglig leder i Foreningen Aalborg Karneval. 

I 2018 udbetalte Aalborg Karneval 660.000 kroner til de foreninger, der leverer frivillige og hjælper til med afviklingen af Aalborg Karneval. Omsætning lød desuden på 9,6 millioner kroner i 2018. 


Seneste nyt

fra Nordjylland