LIGE NU:

Nik & Jay kommer til Nibe Festival

Skoven i Nibe kan se frem til at blive fyldt op med skrig og skrål, når pop duoen Nik & Jay til sommer gæster Nibe Festival.

Nogen kan lide Nik & Jay, andre tænker fuck dem.

Sådan synger den populære pop duo Nik & Jay selv i deres sang Endnu En. Gennem årene har de delt vandene i befolkningen, men med tiden er de blevet til folkeeje.

Til sommer kan gæster på Nibe Festival se frem til at numre som Boing, Hot og Endnu En igen vil brage ud i skoven, når duoen spiller til Nibe Festival.

For øjeblikket er Nik & Jay aktuelle med nummeret Rejsekammerater, som de har lavet sammen med Nephew.

- Vi glæder os logisk nok meget over, at Nik & Jay nu følger trop med netop Nephew og The Minds Of 99 og træder ind i vores smukke skov under Nibe 2019, siger Peter Møller Madsen.

Det er to år siden, at Nik & Jay sidst brændte benzin af hele vejen fra H.C. Andersens Boulevard og til Nibe, men i 2019 kan de altså igen opleves.

- Nik & Jay synger tag mig tilbage - og det gør vi så, når der er en dag tilbage af Nibe 2019 – altså om lørdagen, siger festivalleder Peter Møller Madsen med et glimt i øjet.

Nik & Jay har for vane at levere uforglemmelige shows, hvor den ungdommelige kækhed, de skarpe punchlines og de uopslidelige hits går hånd i hånd.

Inden jul vil der blive afsløret flere navne til festivalen, der løber af stablen fra den 3.-6. juli.