Ny Pirates-træner debuterer med sejr

Den nye Aalborg Pirates-træner Garth Murray fik en god debut i spidsen for de danske mestre med en sejr på 2-0 over Herning Blue Fox

2552 tilskuere var på plads til en debut i Bentax Isarena. Debutanten var Aalborg Pirates' nye træner, Garth Murray, den 36-årige canadier med en fortid som spiller i NHL, verdens bedste ishockeyliga.

På trods af det flotte cv, så var tirsdagens kamp mellem Aalborg Pirates og Herning Blue Fox første gang, Garth Murray skulle stå i spidsen for et professionelt ishockeyhold i rollen som cheftræner - men med en sejr på 2-0 over Herning Blue Fox, blev debuten succesfuld.

Aalborg Pirates kom foran i første periode på mål af Cam Braes, mens holdets topscorer Thomas Spelling i kampens sidste minut kunne lukke kampen med sin scoring til 2-0.

Også Frederikshavn White Hawks formåede at tilføje endnu en sejr til samlingen, da man hjemme i Nordjyske Bank Arena besejrede Esbjerg Energy med 5-4.

I det målrige opgør var det især kæden med Christopher Frederiksen og Dale Mitchell, der gjorde sig bemærket - førstnævnte med to mål, sidstnævnte med tre assists.

Med sejren holder Frederikshavn fast i ligaens tredjeplads, tre point foran Aalborg, der ligger nummer fire.