LIGE NU:

Pirates forlænger med ung profil

Piraterne har forlænget kontrakten med 22-årige Jeppe Jul Korsgaard for en enkelt sæson.

Den unge, rutinerede forward Jeppe Jul Korsgaard fortsætter hos ishockeyklubben Aalborg Pirates for endnu en sæson. De to parter har netop skrevet under på en kontraktforlængelse, så den 22-årige aalborgenser også er en del af truppen i den kommende sæson. 
 
- Jeppe Jul brød igennem for et par sæsoner siden, hvor han spillede i kæde med Olivier Hinse og Kirill Kabanov i The Double sæsonen. Jeppe Jul var en god arbejdshest i den kæde, men han viste også, at han var skrap foran mål. Jeppe Jul har rigtig god speed i skøjterne, hvor han også viser, at hans teknik med pucken også følger rigtigt godt med. Jeppe Jul kan spille med i alle situationer - uanset om det er powerplay eller boxplay, så ved vi, hvad vi får fra hans side, skriver klubben i en pressemeddelelse.
 
Jeppe Jul er en del af Aalborg Pirates' eget ungdomsarbejde, hvor han skal i gang med sin syvende sæson i Aalborg Pirates. Han har ligeledes været en enkelt sæson omkring svenske AIK Stockholm, hvor han var en del af deres U18 hold.
 
Jeppe Jul har spillet 216 grundspilskampe samt 33 slutspilskampe for Aalborg, så trods den unge alder, så er han en ganske erfaren spiller. Han har været omkring de danske ungdomslandshold, hvor han var med til at rykke op til Agruppen med U18-landsholdet tilbage i 2014/15, mens han også har A-landsholdskampe på CV'et.