Foto: Michael Andersen

Rikke Nielsens LykkeLiga vinder hjerter og pris

Håndboldfællesskabet LykkeLiga har vundet publikums stemmer og pris ved uddelingen af årets homePris.

Blandt 223 nomineringer til den landsdækkende homePrisen 2017 var det Rikke Nielsens hjertevarmende projekt med LykkeLiga, der hev flest stemmer og dermed publikumsprisen hjem.

LykkeLiga er blevet Rikke Nielsens hjertebarn og levebrød, hvor hun giver et unikt tilbud til udviklingshæmmede børn for at blive del af et håndboldfællesskab.

Læs også Rikke Nielsen siger sit job op: – Nu er jeg på idealismens landevej

- LykkeLiga bruger håndbold til at skabe positive fællesskaber, positiv formidling og positive oplevelser for og omkring udviklingshæmmede børn i hele Danmark. Projektet danner bro mellem udviklingshandicappede og resten af danskerne. Det er i den grad et projekt, der skaber nye perspektiver, livsglæde og fællesskab, lyder begrundelsen for nomineringen og sejren fra Mads Ellegaard, relationschef i home a/s.

LykkeLiga blev etableret i august 2016, hvor 20 børn og unge dukkede op. Siden er deltagerantallet kun steget. I dag består håndboldholdet Aalborg Kidz ad cirka 40 spillere fra hele Nordjylland, som mødes hver mandag.

Udover LykkeLigas publikumspris har også Lørslev Café og Kulturhus ved Hjørring snuppet en pris - nemlig førstepræmien på 30.000 kroner. 

Læs også Rikke Nielsen hædret for arbejde for udviklingshæmmede