Seneste nyt:

Skraldespandene bugner fortsat nogle steder efter snestormen

Aalborg Forsynings renovationsfolk har efter snestormen fortsat udfordringer med at komme på omgangshøjde med tømning af affaldscontainere.

Alle nedgravede affaldscontainere i Aalborg skulle nu være tømt, efter de nogle steder på grunden af sneen har måttet vente i forhold de sædvanlige tømningstidspunkter. Det fortæller renovationschef ved Aalborg Forsyning Jens Boye.

- Vi har haft al materiel ude at køre de seneste dage, og den sidste melding, jeg har fået her søndag formiddag, er, at vi har været hele vejen rundt. Men jeg skal ikke garantere, der ikke findes et enkelt sted eller to, hvor vi ikke har kunne komme til på grund af for eksempel parkerede biler, siger han.

Fortsat problemer ved énfamiliehuse

Jens Boye fortæller, der fortsat kan være en del enfamiliehuse i Aalborg Kommune, der ikke har fået tømt affaldscontainerne.

Der er tilfældet, fordi det ikke er muligt for kommunen at lave om på turene med kort varsel. 

- Vi har derfor meldt ud på vore sædvanlige kanaler, at folk er velkomne til uden beregning at sætte en ekstra sæk ud ved næste tømning om 14 dage, siger Jens Boye.

Det kraftige snevejr i den forgange uge, blev en solid udfordring for renovationsvæsenets ansatte.

- Ingen tvivl om, vi havde problemer, men vi har gjort, hvad vi kunne, blandt andet ved at flytte rundt på nogle kræfter,  siger Jens Boye.