LIGE NU:

Superliga-opstart 2019: Alle tre nordjyske superligaklubber gør klar i Tyrkiet

Den sidste halvdel af superligasæsonen starter i weekenden fra d. 8.-10. februar. Inden da drager de nordjyske superligaklubber mod varmere himmelstrøg for at forberede sig.

Når de tre Nordjyske superligaklubber, AaB, Hobro og Vendsyssel FF indleder forberedelserne til den nye sæson i superligaen, med opstart i weekenden 8-9 -10 Februar, har alle tre klubber tilfældigvis valgt at henlægge deres træningslejr i den tyrkiske badeby Belek.

Vendsyssel FF tager som den første af de tre klubber afsted mod varmere himmelstrøg den 20. januar, og de er afsted indtil den 28. januar. Under træningslejren skal Vendsyssel FF spille to træningskampe. Tirsdag møder de det stærke mandskab fra Grashoppers, som spiller i den bedste  fodboldrække i Schweiz. Dagen efter, møder de et hold fra den næstbedste række i Rusland. Derudover skal spillerne dagligt på træningsbanen.  

AaB tager også til Belek med afrejse den 21. januar. De befinder sig i Tyrkiet frem til den 30. januar. AaB har planlagtfire træningskampe under opholdet. Den 25. januar møder dedet polske hold Slask Wroclaw fra den bedste polske forboldrække, dagen efter spiller reserverne, der ikke var i kampe dagen før, mod et hold fra Rusland. Den 29. januar er der aftalt en kamp mod Radnicki Nis fra Serbien, og samme dag spiller reserverne mod SW Waldhof Mannheim fra Tyskland.

Hobro IK sætter som det sidste af de nordjyske superligamandskaber kursen mod Belek den 25. januar. De skal bo og træne samme sted, som de gjorde i både 2016 og 2018 frem til den 3. februar. Første træningsmatch er aftalt til den 28. januar, hvor holdet møder Sigma Olumuc fra den bedste tjekkiske række. Den anden testkamp i Tyrkiet bliver mod det stærke ukraniske mandskab fra Shaktor Donetsk.

Selvom de tre nordjyske mandskaber befinder sig i samme by, har de valgt ikke at spille en træningskamp mod hinanden. Ligeledes bruger de tre klubber tre forskeliige træningsanlæg i byen. Så det vil være tilfældigt hvis spillerne løber i hinanden under opholdet i den tyrkiske by.

De tre nordjyske superligaklubber indleder alle træningen til den nye sæson mandag inden afrejsen til træningslejren i Tyrkiet. AaB og Hobro har aftalt en træningskamp lørdag den 12. januar kl. 15.00 på AaBs anlæg i Ø.Uttrup. Vendsyssel FF spiller første træningskamp lørdag den 19. januar, hvor der er aftalt en kamp mod Thisted fra 1. division. Spillestedet er endnu ikke fastsat.