LIGE NU:

Travlhed i de sidste timer inden nedlukning

Inden den delvise nedlukning af Aalborg Kommune var der fredag eftermiddag aktivitet på både caféer, værtshuse og fitnesscentre.

Nordjyderne må spejde langt efter cafébesøg, træningstimer i fitnesscentrene og andre indendørs aktiviteter i Aalborg Kommune i de kommende tre uger. Regeringens beslutning om at lukke ned for en lang række steder på grund af et for højt smittetryk trådte nemlig i kraft fredag klokken 16. TV2 Nord var med i Aalborg Centrum i de allersidste timer inden nedlukningen. Og for nogen - ja, så var det nærmest panik før lukketid.

- Jeg har meget krudt i røven normalt, og kan jeg ikke få lov til at brænde lidt af det af, bliver jeg ulidelig at være sammen med, siger Philip Bisgaard, der træner ved crossfit North 579. 

Meget skulle nemlig nås inden klokken 16. 

- Nu er det sidste dag inden januar, så nu har jeg god mulighed for at få lidt af det ud, forklarer han.  

- Det er ærgerligt

Både i crossfithallen, ved keramikværkstedet Art By Me og på værtshusene i Aalborg, var der aktivitet, inden alt blev lukket.

- Vi havde fri fra skole og ville lige fejre de sidste åbne timer, siger Thea Teilberg, der var taget på Zwei Grosse Bierbar med veninderne.

- Som tingene og tallene ser ud, synes jeg, vi er nødt til at tage vores forholdsregler, så det for står jeg godt. Jeg synes selvfølgelig, at det er ærgerligt, men det er sådan nogle egoistiske grunde, siger Birgitte Bech, der besøgte Art By Me. 

Nyder de sidste øjeblikke

Der er jo meget corona i aalborg særligt blandt unge – hvorfor er det vigtigt at tage i gaden i dag?

- Jeg ved heller ikke, om det er vigtigt. Jeg tror bare, det er fordi nu skal vi være indelukket så lang tid. Og det kan godt være lidt hårdt, når man er ung. Så jeg tror bare, vi nyder de sidste øjeblikke, siger Thea Teilberg. 

Restriktionerne gælder foreløbigt frem til tredje januar.