Tre anholdt efter skyderi på Vesterbro

En 20-årig kvinde og to 18-årige mænd er blevet anholdt efter et skyderi på Vesterbro i Aalborg.

Tre personer er blevet anholdt i forbindelse med skudsagen i Aalborg søndag middag, hvor en 33-årig mand blev såret.

Det oplyser politikommissær Lasse Kragh, der koordinerer politiets store efterforskningsarbejde i sagen. 

De tre anholdte er en 20-årig kvinde, der blev anholdt tidligere på aftenen, en 18-årig mand, der blev anholdt i Nørresundby klokken 22.15, og endnu en 18-årig mand, som blev anholdt kort før klokken 1 natten til mandag. De er alle bosiddende i Nordjylland. 

En mørk BMW blev efter skudepisoden fundet på Sygehus Syd.
En mørk BMW blev efter skudepisoden fundet på Sygehus Syd.


Tyder på internt opgør

En 33-årig mand blev såret i skuddramaet, da der blev skudt fra én bil til en anden. Han er på hospitalet og er i stabil tilstand.  

Ifølge Nordjyllands Politi er der formentlig er tale om et opgør i Aalborgs kriminelle miljø.

- Vores undersøgelser gav os ret hurtigt den opfattelse, at der var tale om et internt opgør i et kriminelt miljø – og det er stadig vores helt klare formodning, at det er det, der er tilfældet, understreger Lasse Kragh. 

Der tre anholdte bliver fremstillet i lukkede grundlovsforhør i Retten i Aalborg klokken 14 i dag. 

- Af hensyn til den videre efterforskning i sagen og vores muligheder for at klarlægge hele forløbet før, under og efter skudafgivelsen har vi brug for at holde kortene tæt til kroppen. Derfor har vi anmodet om lukkede døre i grundlovsforhørene i dag, forklarer vicepolitiinspektør og efterforskningsleder Frank Olsen, Nordjyllands Politi.

Dørlukningen betyder, at offentligheden og pressens repræsentanter kan høre, hvad de tre mistænkte sigtes for, men derefter ikke har adgang til resten af retsmøderne.

HAR DU SET NOGET?

Hvis man har set noget eller har informationer, der kan have betydning for politiets arbejde i sagen, bedes man ringe til politiet på telefon 114.


Seneste nyt

fra Nordjylland