Tyveri af gammel og speciel flaske portvin: - En flaske, der ikke er betalt, smager ikke ret godt

Tirsdag gik det op for indehaveren af Vin-gaven i Vodskov, at en gammel og dyr flaske portvin var blevet stjålet fra butikken i løbet af måneden.

"!!!BUTIKSTYVERI - EFTERLYSNING - FRIT LEJDE!!!"

Sådan begynder et opslag, Morten Haugaard Kristensen fra Vin-gaven i Vodskov i dag lagde op på butikkens facebookside. 

- Vi har nogle specielle og dyre flasker i butikken. Nogle er spærret inde, andre er ikke. Den stjålne flaske var desværre ikke, fortæller Morten Haugaard Kristensen til TV2 Nord. 

Det er en 83 år gammel flaske portvin, der er i fokus.

Butikken håber selvsagt, at de på en måde kan få den specielle flaske leveret tilbage, så derfor er de gået til tasterne.

"Du kan stille den i smøgen til venstre for butikken eller lægge pengene i en kuvert i postkassen", lyder det blandt andet fra Morten Haugaard Kristensen, der i opslaget lover at trække politianmeldelsen tilbage, hvis han får sin portvin igen.

Læs resten af opslaget fra butikken her:

Normalt står den gamle flaske Golden White Portvin trygt i sin trækasse, men der står nu i stedet en markant billigere og yngre flaske fra 2004, som tyven har fundet på en hylde ved siden af. 

Nu håber Morten Haugaard Kristensen, at han med opslaget kan øge folks opmærksomhed i byen.

- Det blive svært at servere den for nogen i lokalområdet, for folk kender mig jo, og nu ved de, at den mangler, lyder det.

- Jeg har ikke store forventninger til, at den bliver leveret tilbage eller betalt for, men jeg tager selvfølgelig gerne imod, siger han. 


Seneste nyt

fra Nordjylland