Nibe Festival præsenterer Danmarks hotteste navn

Tobias Rahim vender tilbage til Nibe Festival næste år.

Det er næsten umuligt at tænde for radioen og undgå at støde på tonerne af Mucki Bar, Flyvende Faduma eller Feberdrømmer Xx Dubai.

Tobias Rahims sange bliver lige nu spillet overalt, og tirsdag kan alle dem, der elsker at skråle med på popmelodierne fra ’den store mand’, glæde sig over, at de snart kan høre ham live på nordjysk grund.

Nibe Festival, der er Nordjyllands største musikfestival, får nemlig til sommer besøg af den store stjerne.

Koncerten bliver Rahims eneste i Nordjylland i løbet af sommeren 2023, og den kommer til at finde sted fredag 30. juni.

Kaotiske tilstande

Tobias Rahim har været ustoppelig det seneste år, og sangerens popularitet virker til at være evigt stigende.

Nibe Festival fik for alvor øjnene op for sangerens popularitet i 2022, da han gæstede Blå Scene. Tilstrømningen var rekordstor og trængslen enorm. Derfor var koncerten kategoriseret som en højrisiko-koncert, hvad på ingen måde var nogen overdrivelse.

Også til Tall Ships Races i Aalborg tiltrak popstjernen sidste sommer massevis af mennesker. Det forlød, at mere end 50.000 var dukket op for at høre sangerens monsterhits.

Nu gentages sucessen så på Nibe Festival, men denne gang er Tobias Rahim at finde på Stor Scene.

Rahim rammer som sagt Nibe Festival fredag 30. juni i 2023, hvilket er samme dag som amerikanske OneRepublic spiller på Nibe.

Udover de to føromtalte navne har festivalen også præsenteret The Minds of 99, som torsdag byder op til dans i Skalskoven.


Seneste nyt

fra Nordjylland