Jacob Risgaard skulle donere julegaver – endte med også at give 100.000 kroner

Det er godt nok først på lørdag, at vi for alvor skal dele gaver ud, men for dyrene på Nordjyllands Internat i Hjallerup kom julen i år lidt tidligere.

Der er spritnyt legetøj og godbidder til dyrene på internatet i Hjallerup.

Donationen er dog ikke fra selveste julemanden, men derimod er det medejeren af Coolshop Jacob Risgaard, der kommers med gaverne.

- Det er jo dejligt, der er nogle, der tænker på os og tænker på dyrene, og det er jo med til at gøre en kæmpe forskel for vores dyr her på stedet, at der lige pludselig kommer sådan en donation ind til os, siger internatchefen for Dyrenes Beskyttelse, Karina Fisker.

Det er ikke helt tilfældigt, at Jacob Risgaard netop kiggede forbi Nordjyllands Internat i Hjallerup.

- Jeg har faktisk været ude at besøge dem før, da jeg selv kiggede på hund og må bare sige, det er jo helt vildt den indsats, de gør for dyrene herude, siger han.

Donerede 100.000 kroner ekstra

Karina Fisker fik også muligheden for at fortælle sit største ønske – og det gik endda i opfyldelse.

- 100.000 der kom ind til hjælp med de planer, vi går med lige nu med hensyn til at kigge på at få bedre dyrelægefaciliteter, så det er jo fantastisk, at det også kunne lade sig gøre, siger hun.

- Nu er det jo jul, og man smelter jo hjertet, når man ser det her, så jeg tror, vi hurtigt blev enige om, at de skulle selvfølgelig have 100.000 kroner til deres drøm, fortæller Jacob Risgaard.

Se hele indslaget fra internatet:

Donationer kan altid bruges

Dyrenes Beskyttelse råder over i alt 10 internater, hvor der i sommer var omkring 2000 dyr boende.

Selvom donationen er stor og vigtig, så skal der stadig mere til, for at Karina Fisker og resten af Dyrenes Beskyttelse kan fortsætte med at redde dyrene.

Det at redde dyr, det er nærmest et stort hul, men jo flere donationer vi får ind, jo flere dyr kan vi redde, siger hun.


Seneste nyt

fra Nordjylland