Officielt: Verdensstjerne forlader Aalborg Håndbold

Verdensstjernen stopper efter den igangværende sæson.

Den 32-årige bagspiller Aron Pálmarsson forlader Aalborg Håndbold til sommer. Det bekræfter klubben på sin hjemmeside. 

– Vi har gennem den seneste tid haft en dialog med Aron om at ophæve vores kontrakt, efter hans ønske. Håndbold er altid meget vigtigt for os, men vi må også erkende, at der findes ting i livet som er vigtigere end sport. Det er tilfældet her, og set i det lys har vi naturligvis valgt at imødekomme Arons ønske, udtaler direktør Jan Larsen fra Aalborg Håndbold.

– Derfor stopper Aron hos os efter denne sæson, og selvom det er tidligere end den aftale vi oprindeligt indgik, har vi givet hinanden håndslag på, at hans fokus er 100 procent på at afslutte tiden i Aalborg på bedste vis.

Islændingen kom til Aalborg Håndbold i sommeren 2021, men nu forlader han klubben et år før kontraktens udløb. 

I stedet vender han tilbage til islandsk håndbold, hvor han ifølge håndboldpodcasten Sérfræðingsin skal spille for sin ungdomsklub FH fra Hafnarfjarðar.

– Jeg har siden første dag i klubben været utrolig glad for at være en del af Aalborg Håndbolds spændende projekt, hvor jeg altid har følt mig godt behandlet af både fans, trænere og medspillere, udtaler Aron Pálmarsson.

– I den ideelle verden var jeg også fortsat her i næste sæson, men livet tager nogle gange en drejning, så man er nødt til at revurdere sin situation. Derfor har jeg valgt, at jeg til sommer vender tilbage til Island efter mange år i udlandet. 

Aron Pálmarsson har sammen med Aalborg Håndbold vundet Santander Cup 2021/2022 og Super Cup 2022/2023, men måtte nøjes med sølvmedaljen i sidste sæsons HTH Herreliga. 

Islændingen er indtil videre blev noteret for 58 kampe og 187 mål i alt i Aalborg-trøjen. 

– Jeg er meget taknemmelig for klubbens forståelse for min situation, og der skal ikke være tvivl om, at jeg resten af sæsonen vil gøre alt hvad der står i min magt for at sikre flere titler til os, lyder det videre fra Aron Pálmarsson.

Onsdag aften tabte Aalborg Håndbold til GOG med  41-39, og dermed lykkedes det ikke nordjyderne at spille sig i Final4, som afholdes 18. og 19. februar 2023.


Seneste nyt

fra Nordjylland