SENESTE NYT:

Stort nyt hotel på vej til kendt nordjysk ferieby - idémanden er selv klar med 50 mio. kroner

John Andersen smider store summer i det nye kommende hotel i Hune, mens han håber på, at investorer også vil bidrage med adskillige millioner til det store projekt.

Iværksætter og ejendomsinvestor John Andersen vil opføre et millionhotel i tilknytning til Skulpturparken og Kulturhuset - med 142 værelser.

quote En række af verdens bedste skulptører skal udsmykke wellnesscentret. Det er aldrig set magen til i hele verden

John Andersen

Og det bliver et hotel med historie. For planen er, at de 6000 ton sand, som lige nu står i Skulpturparken som verdens største sandskulptur, skal genbruges som støbesand til hotellet.

- Verdens største sandslot må lade livet, men der kommer til at ligge noget historie i det, for under hotellet kommer sandslottet til at ligge, fortæller John Andersen.

Det skorter ikke på ambitioner fra idémanden, der selv har smidt 50 millioner kroner i hotelprojektet, der også kommer til at indeholde spa- og wellness.

- Vi har talt med kreditforeningen, der vil komme med de 100 millioner, og så satser vi på at finde investorer, der vil være med i hele komplekset med 50 millioner kroner, lyder det fra John Andersen

Stort potentiale

Efter John Andersens mening er der et stort uudnyttet potentiale i netop Hune-området.

- Der er en rigtig god økonomi i det, for der kommer omkring halvanden millioner gæster hvert år til området, så det er ikke svært at fylde værelserne, siger han og tilføjer, at han ikke er nervøs for konjunkturudsving - eller for den sags skyld, at en pandemi vil kunne spænde ben for hotellets fremtid. 

- Det er vi overhovedet ikke nervøse for, for netop inden for fritid og oplevelser er der masser af søgning, det kunne man også se, da coronaen ramte, forklarer John Andersen.

Han tilføjer, at idet værelserne bliver noget større end traditionelle hotelværelser; nemlig mellem 27 og 53 kvadratmeter, så håber han samtidig, at det vil få gæsterne til at booke lange ophold, så de kan komme rundt og oplevel hele området. 

Planer om sandspa

Ud over selve hotellet er der planlagt et 1000 kvadratmeter stort spa- og wellness center - og også her har idemanden og investoren et es i ærmet.

- Vi har entreret med en række af verdens bedste skulptører til at komme og udsmykke wellnesscentret. Det er aldrig set magen til i hele verden, og vi satser på alene af den grund på, at det bliver en stor attraktion for hele området, siger John Andersen.

Hotelbyggeriet går efter planen i gang næste forår og ventes at stå klar til brug juleaften 2023.

Merte Eliassen

play Efter hjemmerøveri: - Jeg tør jo knap nok at gå ud til døren eller min egen bil

20_percent

play Smittetallet stiger fortsat i Frederikshavn

d6c475468b588e7f4abd

play Flere ældre i Nordjylland betyder større behov for sygeplejersker i fremtiden

Palle Povlsen

play Vagtmandens bedste råd mod indbrud: Få hjemmet til at se beboet ud

Merte Eliassen

play Efter hjemmerøveri: - Jeg tør jo knap nok at gå ud til døren eller min egen bil

20_percent

play Smittetallet stiger fortsat i Frederikshavn

d6c475468b588e7f4abd

play Flere ældre i Nordjylland betyder større behov for sygeplejersker i fremtiden

Til forsiden

Til forsiden