Tiltale: Udsatte kvinde for overgreb i sommerhus i flere timer

En 33-årig mand er tiltalt for at have udsat en kvinde for flere timers overgreb i et sommerhus. Tirsdag sidder han på anklagebænken ved Retten i Aalborg.

Der er ifølge politiets anklager tale om en særdeles grov sag, når en 33-årig mand tirsdag møder i Retten i Aalborg. 

Her vil han blive tiltalt for voldtægt og voldelige overgreb gennem flere timer i et sommerhus i Storvorde. 

På toppen af det hele ringede manden flere gange til kvinden og forsøgte at true hende til tavshed – mens hun senere sad og blev afhørt af politiet.

Overgrebene fandt ifølge anklageskriftet sted lørdag 28. maj. Kvindens uhyggelige mareridt begyndte om eftermiddagen, da hun kørte i bilen med den 33-årige mellem Mou og Storvorde.

Flere timers mareridt

Det fremgår af anklagerne, at manden flere gange under køreturen slog hende i hovedet med knyttet hånd, ligesom han ved ankomsten til et sommerhus i Storvorde slog hende flere gange med flad og knyttet hånd.

Ifølge anklageskriftet skubbede manden hende ned på græsset og satte sig overskrævs på hende, mens han med begge hænder tog kvælergreb om hendes hals.

Overgrebene fortsatte ifølge politiet i flere timer den pågældende eftermiddag fra omkring klokken 15 til ved 18-tiden hvor manden ifølge anklagerne gav hende flere slag og spark samt tog kvælergreb på hende. 

Kvinden forsøgte at flygte ud af soveværelset, men manden trak hende tilbage og låste døren, så hun ikke kunne forlade stedet. 

Det var under disse voldsomme begivenheder i sommerhuset, at manden også er tiltalt for at have gennemført en voldtægt af kvinden.

”Svigerfar skal bare vente sig”

Det fremgår ikke præcis hvordan, men kvinden slap væk fra manden og befandt sig senere på aftenen på en adresse i Hals, hvor politiet blev tilkaldt, og sagen blev anmeldt. 

Flere gange – mens kvinden altså sad sammen med politiet – ringede manden til kvinden og truede hende. 

Det fremgår af sagen, at han blandt andet sagde under samtalerne, at hun skulle aflyse anmeldelsen, da det ellers ville blive værst for hende selv. 

Ifølge anklageskriftet truede han også med at slå hendes forældre ihjel og blandt andet udtalte, at han ”hvis de sladrede til nogen ville fange dem og sy deres mund sammen”, og ”svigerfar skal bare vente sig, nu kommer jeg og smadrer ham”.

Den 33-årige mand blev senere anholdt, og dagen efter blev han fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet, hvilket han stadig er. 

Det fremgår ikke før sagens start tirsdag, hvordan den 33-årige forholder sig til anklagerne, men det ventes at komme frem som noget af det første, når retssagen begynder.


Seneste nyt

fra Nordjylland