Fangede narkohandler i fartkontrol - airbaggen var fuld af piller

En 30-årig mand blev torsdag varetægtsfængslet efter et grundlovsforhør ved retten i Hjørring.

På overfladen virkede det som en almindelig bilist, Nordjyllands Politi onsdag fangede i deres fartkontrol Brønderslev.

Men så viste det sig, at den 30-årige mand havde fået frakendt sit kørekort adskillige måneder forinden og kørte på ulovlig vis i sin kærestes bil. 

quote Det er ret åbenlyst, at vi har fat i en større narkohandlertype.

Mathias Nysom Petersen, anklagefuldmægtig, Nordjyllands Politi

Da politiet så nærmere på bilen, fandt de en sort affaldssæk på passagersædet, som viste sig at indeholde tusindvis af piller og 9500 kroner i kontanter. 

Det var euforiserende stoffer beregnet på videresalg, noget manden ifølge anklagefuldmægtig ved politiet, Mathias Nysom Petersen, erkendte.

Flere piller, pistol og kontanter

Da politiet i Frederikshavn tog bilen ind til et grundigere gennemsyn, fandt de meget mere. 

Under det plastikpanel, hvor der normalt er en airbag, fandt politiet i stedet for en airbag omkring 70.000 kroner i kontanter, endnu flere piller og en pistol med en skarp patron i, sammen med seks skarpe patroner. 

- Da han bliver afhørt om pistolen, siger han, at det ikke er hans, og at han ikke kender til rummet i bilen. Han siger dog, at han genkender pistolen og muligvis også har rørt ved den, siger Mathias Nysom Petersen.

Der blev også fundet fire mobiltelefoner rundt omkring i bilen. Desuden ransagede politiet kærestens lejlighed og fandt her flere piller og kontanter.

Jul bag tremmer

I alt blev der udover pistolen fundet 84.00 i kontanter og 6-7000 piller i bilen og lejligheden.

Den 30-årige blev torsdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Hjørring. Her blev han varetægtsfængslet i fire uger.

- Det er ret åbenlyst, at vi har fat i en større narkohandlertype her, siger anklager Mathias Nysom Petersen, Nordjyllands Politi. Her skal de nu have undersøgt pistolen og tjekket mandens mobiltelefoner. 


Seneste nyt

fra Nordjylland