Nordjysk landbrugsvirksomhed med massiv investering

Tilbygningen bliver 2000 kvadratmeter og kommer foreløbigt til at huse LandboGruppen Nord og Norden Advokatfirma.

I næste måned tager LandboNord første spadestik til et omfattende byggeri.

Det er rådgivningsvirksomhedens kontorhus i Brønderslev Syd, der nu skal udvides med en stor tilbygning for godt 37 millioner kroner.

- Vi glæder os til at komme i gang med at udvide vores rammer, så de svarer til de ambitioner, vi og vores samarbejdspartnere har for fremtiden, siger administrerende direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen og fortsætter: 

- Her vægtes miljø, økonomi og sociale forhold ligeværdigt. Vi ønsker endvidere at fremtidssikre os til kommende, nye forretningsmuligheder inden for rådgivning, siger adm. direktør i LandboNord, Uffe Bertelsen.

Åbner op for flere

Landbogruppen Nord og Norden advikatfirma kommer til at være de første, der tager de nye lokaler i brug, når de i sommeren 2024 står færdige. 

Og det er planen, at mange flere virksomheder og ny-startere skal kunne inviteres indenfor.

- Allerede nu har vi fået flere henvendelser fra interesserede, som kan se en idé i at være en del af huset i fremtiden. Vi tror på, at det kan skabe mange interessante synergier, som vi fødevareproducenter kan nyde godt af i form af, siger formand for LandboNord, Torben Farum og fortsætter:

- Kravene til fremtidens rådgivning er store, og med dette byggeri ønsker vi at skabe et hus, der klar til at imødegå fremtidens behov for landbruget.

Når tilbygningen står færdig bliver næste skridt for LandboNord en moderninisering af virksomhedens hovedbygning. Det arbejde starter efter sommerferien 2024.


Seneste nyt

fra Nordjylland