Arrangør af traktordemonstration: Hatten af for ministeren

Trods en del politisk uenighed, så må arrangøren af lørdagens traktordemonstration i Hjørring tage hatten af for fødevareministeren, der mødte op i orkanens øje.

Den store traktordemonstration i Hjørring er lørdag eftermiddag slut.

Op mod 600 traktorer fra hele steder i landet var mødt op for dels at bakke de danske minkavlere op og dels for at gøre opmærksom på deres utilfredshed over for regeringen og dens ageren i forhold til fundet af coronavirus i minkbesætninger.

En af arrangørerne, Poul Raunsmed, er efter lørdagens demonstration tilfreds.

- Det har været fantastisk og en flot opbakning, lyder det fra Poul Raunsmed.

Ikke mindst fødevareminister Rasmus Prehns deltagelse ved demonstrationen vækker glæde - også selvom demonstranter og minister ikke nødvendigvis politisk er enige.

- Jeg må tage hatten af for ham. Det må være det sværeste job at have lige nu, siger Poul Raunsmed, der tilføjer, at han mener, det var flot at ministeren gik rundt en halv times tid og snakkede med en del af de mange demonstranter.

Når han sammen med den øvrige gruppe, der stod bag lørdagens demonstration, Vendsyssel Står Sammen, skal gøre status på, hvad man har fået ud af demonstrationen, så lyder svaret:

- Vi har vist flaget og folk har diskuteret og fået snakket, om der kommer noget konkret ud af det, er svært at side, siger Poul Raunsmed.

Der er ifølge Poul Raunsmed ikke planlagt flere demonstration fra gruppen Vendsyssel Står Sammen.

 

Seneste nyt

fra Nordjylland