Foto: Great Dane Airlines

Great Dane Airlines genoptager ruteflyvninger

Den enes død, den andens brød. Efter Norwegian har lukket ruter fra Aalborg frem til sommeren 2021, har det skabt muligheder - også det lokale nordjyske flyselskab.

Great Dane Airlines er klar til at genoptage ruteflyvning, nu hvor Norwegian har indstillet flyvninger til og fra Aalborg indtil sommeren 2021. Det oplyser Great Dane Airlines i en pressemeddelelse. 

Læs også Norwegian lukker ruter fra Aalborg: Tre andre selskaber står klar til at overtage

Vi vil flyve til København og Malaga i første omgang. Derudover overvejer vi Mallorca og Alicante – alle ruter direkte fra Aalborg bliver nu muligt, skriver de.

- Vi har fokuseret på charterdestinationerne, men er klar til igen at gå ind på rutemarkedet. Disse ruter er et meget naturligt skridt, når vi er baseret i Aalborg. Vi har udviklet os sikkert gennem denne sæson. Den positive udvikling og efterspørgslen gør, at vi nu er klar til at tage del i rutemarkedet, siger direktør Thomas Hugo Møller, Great Dane Airlines.

I den næste tid vil flyselskabet have ekstra fokus på at mindske smitterisici.

- Vi glæder os til igen at kunne byde vores gæster velkommen ombord på ruteflyvning med Great Dane Airlines, siger Thomas Hugo Møller.