Foto: TV2/Nord

Ny sæson går i gang på Aalborg Teater

Allerede inden den nye sæson er gået i gang, er interessen for Aalborg Teater stor. To forestillinger er udsolgt.

Denne formiddag slår Aalborg Teater dørene op for en ny sæson. Og det tegner til at blive en god sæson, for allerede inden sæsonstart er to forestillinger, nemlig Den Unge Werthers Lidelser og Henrik Szklanys nyeste stykke Revolution i kommunen udsolgt. Det oplyser Aalborg Teater i en pressemeddelelse.

Teaterdirektøren er godt tilfreds med igen at kunne åbne for en ny sæson. For der har ikke været en hel rigtig forestilling på teatret i mere end et halvt år. 

- Det føles godt at kunne åbne igen, men der er også blandede følelser, for hvad sker der nu? Vi ved ikke, hvad der kommer til at ske med smittetrykket. Men på de reaktioner vi har fået fra gæster, ved vi, at folk trænger til at komme i teater igen, siger teaterdirektør Hans Henriksen.

Læs også Nu kommer sommeren – varmebølgen er rundt om hjørnet

Corona-refusion i tilfælde af sygdom eller aflysning

I dag er det medarbejdernes første dag tilbage på arbejde, og en del af dem går i gang med at arbejde på klassikeren Hedda Gabler, der har premiere 26. september. Kan man ikke vente helt så længe, er der gode nyheder. For sæsonens første forestilling, nemlig H.C. Andersens eventyr Fyrtøjet kan man opleve allerede den 15. august.

Og teaterdirektøren er usikker på, om der mon er billetter nok i den nye sæson. For der sælges kun billetter til den halve sal, fordi der på grund af corona skal holdes afstand. 

- Der bliver langt hurtigere udsolgt, når der kun er halvt så mange billetter, siger Hans Henriksen. 

Han håber på, at smittetrykket ikke stiger betydeligt, og at der efter jul kan åbnes yderligere op, så flere gæster kan lukkes ind til forestillingerne. 

På teatrets hjemmeside forsikrer Hans Henriksen desuden, at man kan få pengene retur, hvis en forestilling skulle blive aflyst, eller hvis man selv bliver syg og må aflyse sit teaterbesøg.