SENESTE NYT:

Port of Aalborg igangsætter nyt byggeri trods COVID-19

Hos Port of Aalborg kæmper man for at holde erhvervsaktiviteten i gang, og derfor har man valgt at fortsætte planerne om byggeriet af 6.000 kvadratmeter nye lagerhaller. Byggeriet starter i april.

- Nu mere end nogensinde – er det vigtigt at holde gang i hjulene, hvor vi kan, så vi ikke vågner op til en verden, der er gået helt i stå, når vi kommer ud på den anden side af corona-epidemien, siger Thomas Kastrup-Larsen (S), borgmester og bestyrelsesformand hos Port of Aalborg i en pressemeddelelse.

For mens mange virksomheder neddrosler i disse dage, igangsætter Port of Aalborg som planlagt et nyt, stort byggeri af tre lagerhaller på samlet set 6.000 kvadratmeter på Østhavnen.  

Mangel på lagerkapacitet 

Der er stor efterspørgsel på produktions- og lagerkapacitet. Da Port of Aalborg i 2018 byggede fire nye lagerhaller på 2.000 kvadratmeter, var hallerne fuldt udlejede allerede inden byggeriet stod færdigt. Og nu er næsten alt lagerkapacitet på Østhavnen i brug, og derfor er der behov for, at der bliver bygget mere. 

- Når en virksomhed får behov for ekstra lagerkapacitet, skal vi gerne kunne handle hurtigt. Derfor forsøger vi at være foran efterspørgslen, så vi kan yde den bedste service og fleksibilitet, siger Kjartan Ross, salgschef hos Port of Aalborg.   

I slutningen af 2019 sendte Port of Aalborg således byggeriet af yderligere tre nye lagerhaller i udbud, og vinderen blev NCC Danmark, der indleder byggeriet i starten af april. 

En af de tre lagerhallere er allerede udlejet nu - altså inden byggeriet er gået i gang. 

- Det går så stærkt, og vi kigger faktisk allerede nu på, hvor vi kan bygge flere lagerhaller, fortæller Kjartan Ross.