- Farvel til storrumskontoret og goddag til den nordjyske natur
Foto: Karen Kimmer Lemvig
Christian Borrisholt Steen vil tage erfaringer og oplevelser med sig over på den anden side af nedlukningen i forbindelse med coronapandemien.
For mig var det temmelig surrealistisk, dengang tilbage midt i marts måned, da statsministeren klædt i sort og alvorlig mine, på det nærmeste lukkede Danmark ned.
Pludselig, fra den ene dag til den anden blev jeg sendt hjem på hjemmekontoret på ubestemt tid og slap dermed for at pendle frem og tilbage mellem Nordjylland og Århus på tilsvarende ubestemt tid.
Det har åbnet for nye perspektiver, refleksioner og ideer til nye spændende projekter, som helt sikkert er eller bliver til gavn, ikke blot for mig selv, men også for min arbejdsplads.
Christian Borrisholt Steen
Det sidste vænnede jeg mig dog hurtigere til, end det første. Men efterhånden som ugerne gik, må jeg indrømme, at jeg er kommet til at sætte stadig større pris på de mange nye muligheder, som denne her coronanedlukning også har givet mig.
Fra E45 til Hammer Bakker
For det første, satte jeg mig hurtigt for, at den tid som jeg normalt bruger på E45 i myldretiden, skulle bruges til noget fornuftigt.
I mit tilfælde har det primært handlet om at komme mere ud i naturen, både i form af jævnlige løbeture, men også i form af det der vist på jysk hedder henholdsvis walk´n´talk eller run´n´talk, lidt afhængigt af dagsformen og formålet.
På den måde har jeg med den nordjyske natur som baggrundstæppe blandt andet fundet nye måder at arbejde på. Jeg har f.eks. haft flere gåmøder – eller walk´n´talks – i Hammer Bakker og andre steder med samarbejdspartnere og andre.
Det har åbnet for nye perspektiver, refleksioner og ideer til nye spændende projekter, som helt sikkert er eller bliver til gavn, ikke blot for mig selv, men også for min arbejdsplads.
Ud i det blå
For det andet, og det hænger ret meget sammen med det første, så har jeg fået øjnene endnu mere op for flere af de smukke naturperler rundt omkring i Nordjylland.
Steder som egner sig fortrinligt til gåmøder i arbejdsregi, men også til ren afslapning med familie og venner i fritiden.
Udover de føromtalte gåmøder, som blandt har fundet sted i Hammer Bakker og i det fantastiske område ved Dall Hede syd for Aalborg, så har jeg og min familie også nydt traveture og pandekager tilberedt på Trangia-blus i de skønne omgivelser i Nationalpark Thy ved Hanstholm og ved Den tilsandede Kirke uden for Skagen.
Trangia-blusset er nu mere min hustrus fortjeneste, end min. Sådan er det at være gift med en inkarneret FDF´er.
OM BLOGGEREN
Christian Borrisholt Steen er familiefar, vendelbo, ordkløver og foredragsholder med en forkærlighed for dialog om etik, tro og eksistens. Han er cand.mag. i Samfundsfag og Psykologi fra Aalborg Universitet og har en masteruddannelse i etik og værdier i organisationer fra Aarhus Universitet. Han var i perioden 2012 til 2018 medlem af Det Etiske Råd.
Naturen kan noget andet end storrumskontoret
Lige om lidt vender jeg tilbage til E45 og lange arbejdsdage på kontoret.
Men jeg har en helt klar ambition om, at jeg ikke ureflekteret bare vil vende tilbage til det gamle og sætte mig bag skærmen fra 8.00 til 16.00 hver dag. Jeg håber, at nogle af mine kolleger, venner og samarbejdspartnere også fremover vil nyde naturen og traveturene sammen med mig.
For naturen kan noget andet og er helt sikkert et rigtig godt supplement til storrrumskontoret.