Seneste nyt:

Thomas Kastrup-Larsen om ny meningsmåling: - Vi må komme videre

Mandag præsenterede Folketinget et trafikforlig, hvor der blandt andet er afsat syv milliarder kroner til en fremtidig motorvej over Egholm. Siden da har reaktionerne været mange, og det overrasker ikke Aalborg Kommunes borgmester.

Nogle jubler, mens andre proklamerer, at de fortsat vil kæmpe imod. En ny meningsmåling fra Jysk Analyse, viser, at nordjyderne er splittede, når det kommer til linjeføringen over Egholm. 

Det resultat kommer ikke bag på Aalborg Kommunes borgmester, Thomas Kastrup-Larsen (S), der i årevis har befundet sig midt i diskussionen om den tredje Limfjordsforbindelse.  

- Det er vigtigt for mig at sige at i et tilfælde som her, der er det ikke enkelte meningsmålinger, der kommer til at påvirke mig i den ene eller den anden retning. Selvfølgelig lytter jeg, men man bliver også nødt til at få truffet nogle beslutninger, og det har vi fået gjort nu, siger Thomas Kastrup-Larsen. 

- Vi skal videre

Placeringen af den tredje Limfjordsforbindelse, der er blevet diskuteret gennem 50 år, er nu fastlagt en gang for alle, og det glæder Aalborgs borgmester. 

- Nu er der kommet en afklaring, og jeg tror, at vi alle kan blive enige om, at vi har behov for at komme videre, siger han. 

Linjeføringen over Egholm blev fastlagt for første gang i 2011, så igen i 2014 og nu til sidst igen i mandags. 

Ifølge analysen er der i Aalborg Kommune et markant flertal imod forbindelsen over Egholm. 33 procent svarer, at de synes, beslutningen om en Egholm-forbindelse er rigtig, men hele 45 pct. er imod. 22 procent svarer her "ved ikke".

- Det har været en svær debat, der har kørt længe, og der har været mange holdninger og meninger med. Og det er jo det, der er det skønne ved demokratiet. At vi kan ytre os, og at vi kan have vores holdninger til tingene, siger Thomas Kastrup-Larsen.

 

JHP_3214

gallery Fem anmeldelser om voldtægt til karneval i Aalborg

Media Drop 280522 2079 ampe

play Rekordmange karnevalsgængere i år

040321 Thy rock fra MidtVest Still

En måned før festival mangler halvdelen af de frivillige: - Det ser rigtig slemt ud

SPLIT 2 BILLEDER.00_00_00_23.Still001

play Diana fik ret: Læge brød sin tavshedspligt

JHP_3214

gallery Fem anmeldelser om voldtægt til karneval i Aalborg

Media Drop 280522 2079 ampe

play Rekordmange karnevalsgængere i år

Til forsiden

Til forsiden