LIGE NU:

Slut med strip i gaden

Bevillingsnævnet i Aalborg Kommune ønsker ikke at have strip i Jomfru Ane Gade i fremtiden. Derfor bliver bevillingerne til de nuværende stripklubber ikke forlænget, når de udløber.

Det skal være slut med stripklubber i Jomfru Ane Gade i Aalborg. Det har bevillingsnævnet i Aalborg Kommune besluttet. Det bekræfter formand for nævnet og borgmester, Thomas Kastrup-Larsen (S) til TV2 Nord. 

I øjeblikket er der to steder med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade, og de kan fortsætte, indtil deres bevilling ophører i henholdsvis 2023 og 2025. 

- Det er en helt grundlæggende beslutning. Vi ønsker ikke, at vi skal have strip i Jomfru Ane Gade i fremtiden.  Derfor har vi givet afslag på en tredje virksomhed, som ønskede en bevilling til at drive stripklub på gaden, siger borgmesteren. 

 

Ønsker ikke at nøgendans dominerer

Bevillingsnævnet i Aalborg Kommune har den 12. maj besluttet at ændre sin praksis for alkoholbevilling med konceptet striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade området. Det skriver Aalborg Kommune i en pressemeddelelse. 

Ingen kommentarer

- Jomfru Ane Gade er et stærkt koncentreret restaurations- og nattelivsområde med mange unge gæster. I Bevillingsnævnet er vi enige om, at vi ønsker at fastholde områdets nuværende karakter som forlystelsesgade med diskoteker og værtshuse. Vi ønsker med andre ord ikke en udvikling, hvor striptease og nøgendans dominerer, siger Thomas Kastrup-Larsen, der er formand for Bevillingsnævnet i Aalborg Kommune.  

Den nye praksis medfører et stop for udstedelse af nye alkoholbevillinger med koncept med striptease og nøgendans i Jomfru Ane Gade området.

Kravene er præciseret

Den ændrede praksis træder i kraft den 22. juni 2020. Alle ansøgninger vil fortsat blive behandlet individuelt i Bevillingsnævnet i overensstemmelse med restaurationsloven og de forvaltningsretlige principper.

Der vil fortsat kunne opnås alkoholbevilling med koncept med striptease og nøgendans udenfor Jomfru Ane Gade området, såfremt man i øvrigt opfylder kravene hertil.

- Vi har ved samme lejlighed præciseret kravene, der skal overholdes, så det er tydeligt beskrevet, hvad man skal opfylde, understreger Thomas Kastrup-Larsen.

Til TV2 Nord uddyber han: 

- Vi har valgt at præcisere, for at det står helt tydeligt. Som TV2 Nord var med til at dokumentere, gik praksis meget videre, end det, der var tanken. Med de regler der er, er man med til at sikre ordnede og vilkår, som beskytter pigerne og kunderne.

TV2 Nord har tidligere afsløret salg af sexuelle ydelser på stripklubberne i Jomfru Ane gade:

 
 
Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Øland Kraftvarmeværk case

play Fjernvarmekunder i klemme: - Man regner jo ikke med, at varmen pludselig er væk

80_percent

play Papsugerør i plastikkrus vækker undren

Nrd.sundby knivstik 1

Knivstikkeri i Nørresundby: Varetægtsfængslet efter knivoverfald

E45 3

Varetægtsfængslet efter knivstik på motorvej

Til forsiden

Til forsiden