LIGE NU:

Stripklub truer TV2 Nord med sagsanlæg

Club Red Light har efter TV2 Nords afsløringer af prostitution på stripklubber i Aalborg fyret to strippere og truer nu tv-kanalen med sagsanlæg.

I en pressemeddelelse uden navn på afsender truer stripklubben Club Red Light med at klage til Pressenævnet og tage ”retslige skridt” mod TV2 Nord, efter vores afsløringer af prostitution på Club Red Light i Jomfru Ane Gade i Aalborg.

TV2 Nord har de seneste dage fortalt, hvordan en stripdanser på Club Red Light i Aalborg tilbyder sex for 4.000 kroner. Tilbuddet kommer under en lapdance, hvor stripperen er alene med en såkaldt muldvarp fra TV2 Nord i et aflukket afsnit af stripbaren.

I pressemeddelelsen skriver Club Red Light:

- Club Red Light tager kraftig afstand fra beskyldninger om prostitution.

Ifølge firmaet er det forbudt for de ansatte at tilbyde seksuelle tjenester. Det, erkender Club Red Light dog senere i pressemeddelelsen, alligevel er sket.

- Det er i den sammenhæng naturligvis beklageligt, at den optrædende ”Roxanne” på TV2 Nords optagelser ikke overholder vores retningslinjer. Derfor er hun sammen med en anden kollega med øjeblikkelig virkning blevet opsagt og bortvist, da de ikke overholder Club Red Lights retningslinjer.

I pressemeddelelsen skriver Club Red Light, at de vil klage til Pressenævnet over TV2 Nords behandling af sagen og tager samtidigt forbehold for at søge erstatning fra TV2 Nord. Ifølge firmaet har de ikke haft mulighed for at tage genmæle i sagen. TV2 Nord har dog flere gange forsøgt at få kontakt med indehaveren af Club Red Light, Cihan Cengiz – uden held.

Da TV2 Nord tirsdag modtog pressemeddelelsen ville Club Red Lights advokat Malene Fagerberg end ikke oplyse navnet på firmaets ejer, som angiveligt har udsendt pressemeddelelsen. Advokaten opfordrede os til at se i CVR-registret. Her fremgår det, at Cihan Cengiz er direktør.

Tirsdag eftermiddag, efter pressemeddelelsen var sendt ud, lykkedes det omsider TV2 Nord at komme i kontakt til direktøren. Han havde kun en bemærkning:

- Jeg har ikke yderligere kommentarer, end det der står i pressemeddelelsen.

TV2 Nord tager truslen om sagsanlæg roligt

Vi ville gerne have stillet Cihan Cengiz en række spørgsmål. Vi ville blandt andet gerne have spurgt ham om, hvorfor der ifølge stripdanseren skulle betales for seksuelle ydelser på Club Red Lights dankortterminal.

- Vores reportere har forsøgt at kontakte begge klubber, men de har ikke vendt tilbage på vores henvendelser, siger administrerende direktør ved TV2 Nord, Mikael Justesen og afviser dermed, at TV2 Nord ikke har kontaktet stripklubberne som et led i researchen. 

- Og vi står selvfølgelig gerne på mål, for alt hvad vi laver, også hvis det skulle ende med en klage til Pressenævnet, eller hvis nogen skulle have lyst at prøve sagen ved retten. Det er vi helt trygge ved, siger Mikael Justesen.

Læs hele pressemeddelelsen her

Brand i ældrebolig

play Brand i ældrebolig: Frygtede 90-årig kvinde var derinde

Smitteudbrud Hjørring

play På trods af vaccine: Smitten stiger i Hjørring

112 alarm politi politibil

Kvinde forsøgt voldtaget i Hobro

def_thumb,50_percent

play Boksning: Jydske Mesterskaber afholdt i Nørresundby

Brand i ældrebolig

play Brand i ældrebolig: Frygtede 90-årig kvinde var derinde

Smitteudbrud Hjørring

play På trods af vaccine: Smitten stiger i Hjørring

Til forsiden

Til forsiden