Byrødder i opråb: Fjern ikke ambulancen i Sæby

Socialdemokratiet i Frederikshavn Kommune er bekymrede for, at det lukkede slagteri i Sæby kan få betydning for ambulanceberedskabet i byen.

I Sæby bor der lige omkring 8.000 indbyggere. For et år siden havde byen også et slagteri med omkring 800 medarbejdere.

Indbyggerne er der stadig i byen, men slagteriet er lukket, og det frygter flere politikere i Frederikshavn Kommune nu kan få konsekvenser for Sæby.

- Vi har med forfærdelse kunnet læse, at der mangler ambulanceberedskaber i regionen. Med lukningen af slagteriet kunne man derfor frygte, at sparekniven snart kom til Sæby. Derfor vil vi hæve vores røster højlydt for, at vi ikke mister vores ambulance i og omkring Sæby, lyder det i et indlæg i Kanal Frederikshavn fra formandskabet i den socialdemokratiske byrådsgruppe i Frederikshavn Kommune.

Ambulanceberedskabet i Sæby blev ifølge afsenderne af indlægget oprindeligt placeret i Sæby på baggrund af, at byen havde et slagteri med flere hundrede ansatte. Nu har Sæby kun et ambulanceberedskab tilbage og ikke et slagteri.

- Vi er bekymrede og vil gøre opmærksom på denne problematik, lyder det videre i indlægget hos lokalmediet og senere fortsætter formandskabet:

- Vi må på det kraftigste opfordre den politiske ledelse i regionen – Mads Duedahl, Venstre - til at skabe tryghed og åbenhed omkring ambulanceberedskabet. Vi har brug for, at regionen også husker vores område. Vi vil gerne have vished for og derved også tryghed for, at ambulancen er i nærheden – både nu, men også i fremtiden, slutter Karsten Thomsen og Gitte Kiilerich på vegne af den socialdemokratiske byrådsgruppe.


Seneste nyt

fra Nordjylland