Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Lå med halvdelen af kroppen ude på kørebanen: 36-årig dræbt i trafikulykke

En 36-årig mand mistede på tragisk vis livet, da han blev kørt over af en lastbil på landevejen mellem Aalbæk og Skagen. De pårørende er underrettet.

En 36-årig mand fra Skagen mistede torsdag nat livet i en tragisk ulykke på Skagensvej nord for Aalbæk.

Læs også Fire mænd efterlyses for voldtægtsforsøg i Skagen

Inden ulykken var den 36-årige mand kørende på en motocrossmaskine, som ikke er lovlig på offentlig vej.

- Af en eller anden uforklarlig årsag er han væltet af motocrossmaskinen og har ligget livløs med halvdelen af kroppen ude på vejen, om han har været bevidstløs eller død, det ved vi ikke. Der kommer en lastbil kørende, der ikke ser manden ligge med halvdelen af kroppen på landevejen, fordi der er meget mørkt på stedet, og kører desværre den 36-årige mand over, som ikke overlever påkørslen, siger vagtchef ved Nordjyllands Politi, Per Jørgensen.

De pårørende i sagen er underrettet.

Dødsårsag skal slås fast

Nordjyllands Politi fik meldingen om ulykken klokken 02.15. Da Nordjyllands Politi kommer frem til ulykkesstedet, ligger motocrossmaskinen inde i vejkanten uden lys på og er stadig varm.

- Om det er fordi han har kørt på cykelstien, som slår nogle forskellige sving, og har mistet herredømmet, eller han har kørt ude på vejen og er kørt i rabatten og så væltet, det ved vi ikke endnu, siger Per Jørgensen.

Nordjyllands Politi skal nu have undersøgt ulykken for at komme nærmere ind på, hvad dødsårsagen har været.

- Bilinspektøren er på sagen og laver tekniske undersøgelser af lastbilen og motocrossmaskinen. Så skal vi have fundet ud af, hvad der er årsagen til, at han er død – har han været bevidstløs, inden han blev ramt, eller har han været død, inden han blev ramt, siger Per Jørgensen.

Det var lastbilchaufføren selv, der anmeldte ulykken til Nordjyllands Politi.

- Lastbilchaufføren er meget chokeret over det, der er sket. Han har ikke haft nogen mulighed for at undvige ham, siger Per Jørgensen.

Læs også Ung kvinde kradsede sig fri fra voldtægtsforsøg