Pokaldrama: Herrernes floorball-finale blev afgjort i forlænget spilletid

Frederikshavn Blackhawks kunne smage sejrens sødme.

Modsat kvindernes pokalfinale blev herrernes et sandt drama. Frederikshavn Blackhawks havde hjemmebanefordelen, da de mødte Hvidovre Attack FC.

Frederikshavnerne havde omkring 1000 tilskuere i ryggen, og de var så sandeligt vidne til en kamp, der bølgede frem og tilbage.

Bedst ud af starthullerne kom Hvidovre. I første periode kom de overraskende foran 2-0. Her var det ikke til at se, at Blackhawks dagen forinden havde vundet deres semifinalekamp med hele 14-3.

Der gik dog ikke længe, før frederikshavnerne fandt lidt af lørdagens spil frem. I anden periode scorede Emil Kajgaard to mål, og derudover fandt Rasmus Larsen også vej til netmaskerne.

Forlænget spilletid

I tredje periode kunne Blackhawks for alvor smage sejren sødme. Kort før slutfløjt førte de med 5-4, og det lignede, at holdet skulle triumfere på hjemmebane i Arena Nord. Hvidovre ville det dog anderledes, og bare 18 sekunder før slutfløjt ødelagde de guldeuforien i hallen med en scoring.

Dermed skulle kampen afgøres i forlænget spilletid, og her skulle Hvidovre vise sig at have mest is i maven. Holdet scorede efter knap syv minutters spil, hvilket betød, at Blackhawks måtte nøjes med sølv.