01:28

Daniel Jensen fra Frederikshavn blev kendt i 2015, da han tog alternative jobsøgningsmetoder i brug. To år senere har det i den grad givet pote.

Skilte-Daniel er blevet butikschef i Frederikshavn

I 2015 gik Daniel Jensen på gaden med et skilt i søgen efter et job. Nu er han blevet butikschef i Dansk Outlet i Frederikshavn og har ingen kvaler.

Daniel Jensen fra Frederikshavn blev landskendt, da han efter tre års ledighed i marts 2015 gik på gaden med et skilt i håb om et job. Nu er hans tid med nyttesløse ansøgninger for længst forbi, og han er for nyligt blevet forfremmet til butikschef i Dansk Outlet i Frederikshavn.

- Det er lidt anderledes mit nye job. Der er noget mere ansvar, for nu står jeg for det hele. Det tager lidt mere tid, men det gør jo ingen ting, når man elsker sit arbejde, siger Daniel Jensen.

Læs også Skilte-Daniel havde første arbejdsdag

Efter han gik på gaden med sit skilt, blev Daniel Jensen hurtigt ansat i Click Foto i Sæby. Fornøjelsen var dog kort, for han nåede kun at være ansat i seks måneder. 

Maj sidste år fik han så job i Dansk Outlet i Frederikshavn, og efter hans chef gik af posten, overtog Daniel Jensen hendes arbejde, og jobsøgning er ikke længere en bekymring for frederikshavneren.

Står du selv og har svært ved at finde et arbejde, så er der heldigvis gode råd at hente hos Daniel Jensen, der udtænkte flere planer for at finde et job. 

- Man bliver nødt til at skille sig ud fra alle de andre. Man skal gøre opmærksom på sig selv og alligevel passe på, at man ikke skejer for meget ud. Jeg har talt med en, der søgte job i SAS. Han havde købt et modelfly, lagt sin ansøgning i og afleveret den hos SAS. Selvom de ikke havde arbejde til ham lige nu, så blev de ved med at finde modelflyet frem, og en eller anden dag så dukker der et job til ham, siger Daniel Jensen.

Læs også Daniel med skiltet mangler igen et arbejde

Vil du anbefale andre at gå på gaden med et skilt?

- Ikke længere. Nu er den blevet brugt, og andre ville bare synes, at det er gjort før. Dengang overvejede jeg også at sætte et stort skilt med et billede af mig selv op på en bil, griner Daniel Jensen.

Butikschefen peger også på vigtigheden i at sætte sig ind i den virksomhed, man søger om job hos og at kontake til arbejdsgiveren personligt frem for en mail.