LIGE NU:

Fortuna Hjørring snupper AaB's anfører

Fortuna Hjørring styrker sig forud for forårets kampe med forsvarsspilleren Laura Frank, som senest har spillet for AaB, hvor hun var anfører.

Det bliver en forstærket trup, der i foråret skal forsøge at sikre Fortuna Hjørring sejre i Gjensidige Kvindeligaen, pokalturneringen og Champions League. Klubben har nemlig skrevet kontrakt med den 22-årige forsvarsspiller Laura Frank.

Det skriver Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse.

Laura Frank, som har spillet i AaB siden 2019, har skrevet under på en to-årig kontrakt med Hjørring-klubben, der er forsvarende danske mestre. Hun spillede også for Fortuna fra 2015 til 2019 og trækker nu igen i den grønne trøje.

- Jeg glæder mig uhyre meget til at komme tilbage til Hjørring, hvor jeg jo kender det hele – byen, spillerne og klubben, siger Laura Frank.

Har landskampserfaring

Laura Frank nåede i sin første periode som Fortuna-spiller at blive noteret for 67 ligakampe for klubben, og hun fik også to A-landskampe på cv'et i 2018.

- Laura er en erfaren spiller, og selvom hun kun er 22 år, er hun en af de ældste på vores unge hold. Hun får stor betydning for hele holdet såvel på som uden for banen, siger cheftræner Niclas Hougaard.

Fortuna Hjørring ligger efter 12 kampe på tredjepladsen i Gjensidige Kvindeligaen. Holdet er dog kun et point efter HB Køge og Brøndby, som deler førstepladsen.