Julefrokost med Kandis i landsby blev udsolgt hurtigere end Smukfest

På 22 minutter blev der solgt næsten dobbelt så mange billetter, som der er indbyggere i byen.

Hvert år samles folk fra nær og fjern til julefrokosten i Poulstrup Hallen. 

Og den er populær, den årlige julefrokost, hvor Kandis for 30. år i træk kommer og spiller. 

Faktisk er den så populær, at de 800 billetter blev revet væk på bare 22 minutter. Det må siges at være hurtigt i en by, der blot har 429 indbyggere. 

- Det er sgu flot, for vi er en bette selvejende institution i en lille by med en lille friskole - vi har ikke engang en købmand! Men folk strømmer alligevel til julefrokosten. Det er vi vildt imponerede over, fortæller Karina Mølgaard Frost, der er formand for Poulstrup Hallen. 

Og der er ikke noget fancy billetsystem. Hvert år bliver billetterne sat til salg i hallen. I år foregik det klokken 16 i Poulstrup Hallen, hvor personer skal møde personligt op og stille sig i kø for at få billetter.  

270923 270923 kandis i poulstrup anbj 11074
Foto: Privatfoto

En særlig entré 

Selvom der simpelthen ikke er plads til flere gæster til julefrokosten har 60 personer valgt at skrive sig på ventelisten. Og det er måske ikke så underligt, for der er altid udsolgt. 

- Folk er kommet til det i mange år og flere generationer, der går langt tilbage. Det handler bare om at hygge sig og snakke med mennesker, man ikke ser så tit og nyde musik, dans og hinandens selskab, siger halformanden. 

Men gæsterne kan da i år også forvente noget lidt ud over det sædvanlige. 

- Vi har jo 30 års jubilæum med Kandis. Så der skal da ske lidt. Da vi fejrede 25 års jubilæum med dem kom de kørende ind på knallerter, fortæller Karina Mølgaard Frost. 

Om det er Kandis eller det gode selskab, der trækker folk til, er svært at sige. Men hvis man sammenligner den lille julefrokost i Poulstrup med Smukfest, må det siges at være godt gået. Smukfest meldte udsolgt af Partoutbilletter på 74 minutter sidste år. 


Seneste nyt

fra Nordjylland