Stormturister trodser vinden: - Det er lidt vildt det her

Torsdag raserede stormen i store dele af Nordjylland. Det gjorde sig også gældende i Hirtshals, hvor folk ikke kunne holde sig væk. Du kan se nordjydernes billeder fra det vilde vejr nederst i artiklen.

For første gang i næsten to år ramte et stormvejr Danmark, hvor især Hirtshals blev rusket godt igennem. Det betød blandt andet, at der på havnemolen torsdag var stormturister fra nær og fjern. 

- Vi er ude at få lidt frisk lidt frisk luft, og det er en god vind, lyder det fra Sidsel Galskov fra Fredensborg, der er på ferie i Blokhus med familien.

- Det kender vi jo ikke, der hvor vi kommer fra, siger hun og griner.

Sidsel Galskov fra Fredensborg måtte holde på huen, da hun skulle interviewes til TV2 Nord, fordi blæsten var så voldsom.
Sidsel Galskov fra Fredensborg måtte holde på huen, da hun skulle interviewes til TV2 Nord, fordi blæsten var så voldsom.

En anden, der til gengæld har været vant til vinden, er Lars Hougaard, der er født og opvokset i Hirtshals

- Lige så snart vi ser chancen, så kører vi herop og ser, hvor imponerende vejret er.

Og med vindstød på 30,7 meter per sekund og middelvind på 24,3 meter per sekund fik de syn for sagen med skumsprøjt i stormvejret.

- Det er lidt vildt. Man skal stå godt imod for ikke at blæse væk. Og så er det jo koldt. Så vi laver sightseeing i bilen med enkelte stop, hvor vi lige er ude at se, lyder det fra Sidsel Galskov.

Men stormen hærgede ikke kun på havnemolen i Hirtshals. Store dele af Nordjylland blev ramt af det vilde vejr. Og det har fået flere nordjyder til at dele deres oplevelser med de voldsomme vinde. 

Dem kan du se her:


Seneste nyt

fra Nordjylland