LIGE NU:

Vendsyssel FF fyrer sportsdirektør og trænere - afløsere offentliggøres i dag

Johnny Mølby, Henrik Larsen og Ole Nielsen er fortid i Vendsyssel FF skriver klubben i en pressemeddelelse.

OPDATERING: Vendsyssel FF har offentliggjort Lasse Stensgaard og David Olsen som nyt træner-makkerpar i Vendsyssel FF.

Cheftræner Johnny Mølby, assistent Henrik Larsen og sportsdirektør Ole Nielsen er fortid i Vendsyssel FF. Det skriver klubben i en pressemeddelse.

Det er resultaterne på banen - eller manglen på samme, der har fået formand Jacob Andersen og den øvrige bestyrelse til at tage den tunge beslutning og skifte størstedelen af den sportslige ledelse i klubben ud.

I pressemeddelsen takker Jacob Andersen de tre nu tidligere Vendsyssel-topfolk og ønsker dem "alt det bedste fremover"´, men samtidig lægges der ikke skjul på, at klubbens bestyrelse havde ønsket sig mere end 41 point, som klubben med to runder tilbage i 1. division har skrabet sammen. 41. point, der rækker til en foreløbig sjetteplads i tabellen og dermed et godt stykke fra den førsteplads der ville have givet adgang til det forjættede Superliga-land.

Ingen sportsdirektør i Vendsyssel

Ole Nielsen har været sportsdirektør i klubben siden begyndelsen af 2019 hvor han overtog roret efter klubben havde været uden sportsdirektør efter Glen Ridersholm forlod klubben for at blive cheftræner i SønderjyskE.

Og nu skal klubben igen være uden sportsdirektør. Stillingen nedlægges nemlig.

- Vi har efter endt evaluering besluttet at nedlægge sportsdirektørstillingen. Fremadrettet vil sportsdirektørens arbejdsopgaver blive varetaget af den nye cheftræner i tæt samarbejde med Team Manager Mathias Kragh og undertegnede udtaler bestyrelsesformand Jacob Andersen i pressemeddelelsen.

Afløseren for trænerduoen Mølby og Larsen er fundet, oplyser klubben. Den offentliggørelse vil ske senere onsdag.